Προς δημοσίευση η προκήρυξη εξισωτικής, μέχρι 15 Μαΐου μέσω ΟΣΔΕ οι αιτήσεις

107
εξισωτικής
- Διαφήμιση -

Να προκηρύξει το Μέτρο της εξισωτικής αποζημίωσης προτίθεται τις ερχόμενες ημέρες το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τις αιτήσεις να γίνονται μέσω ΟΣΔΕ, όπως ενημερώνει, οπότε θα γίνονται δεκτές μέχρι 15 Μαΐου.

Τα ποσά των ενισχύσεων αναμένεται να διαμορφωθούν στα 12,5 ευρώ το στρέμμα για τις εκμεταλλεύσεις σε ορεινές περιοχές και στα 8,1 ευρώ το στρέμμα για τις εκμεταλλεύσεις στις μειονεκτικές περιοχές που ορίστηκαν με το νέο χάρτη. Σημειώνεται εδώ ότι όσες περιοχές βγήκαν εκτός των μειονεκτικών περιοχών θα λάβουν επίσης ενίσχυση, με το υπουργείο να μην έχει ξεκαθαρίσει όμως ακόμα το ποσό.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίµων ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της αριθ. 1847/51107/26-04-2016 (ΦΕΚ. 1275/τ.Β΄/04-05-2016) Απόφασης του ΥπΑΑΤ περί «Εφαρµογής του Μέτρου 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά µειονεκτήµατα» του ΠΑΑ 2014−2020», όπως ισχύει, και λαµβάνοντας υπόψη την εγκεκριµένη 4η Τροποποίηση του…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.