Υπηρεσία Συμβουλευτικής Παρέμβασης για γονείς και παιδιά με προβλήματα ακοής

42
Συμβουλευτικής
- Διαφήμιση -

Το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών (Ε.Ι.Κ.) δημιούργησε και λειτουργεί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ειδική υπηρεσία Έγκαιρης Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Παρέμβασης για γονείς και παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας (0-6 ετών) που έχουν προβλήματα ακοής.

Ειδικότερα το πρόγραμμα Έγκαιρης Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Παρέμβασης περιλαμβάνει την πρώιμη ανίχνευση και αξιολόγηση της βαρηκοϊας σε βρέφη/νήπια , την αξιολόγηση των δυνατοτήτων και των αναγκών τους , την αξιοποίηση της υπολειμματικής τους ακοής με την σωστή εφαρμογή και χρήση των ακουστικών βαρηκοϊας ή των κοχλιακών εμφυτευμάτων τους και γενικότερα την εξατομικευμένη εκπαιδευτική παρέμβαση στα παιδιά και τη συμβουλευτική στήριξη των οικογενειών τους .

- Διαφήμιση -

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ψυχολόγοι , κοινωνικοί λειτουργεί , ειδικοί εκπαιδευτικοί έγκαιρης παρέμβασης κωφών και βαρήκοων νηπίων , λογοθεραπευτές και γιατροί.
Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.

Πληροφορίες:
1. Ζαχάρωφ 1 Αθήνα Τ.Κ. 11521
τηλ. Επικοινωνίας 2106438293 (9.00- 14.00)
2. Κομνηνών 86 Πανόραμα Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 55236
τηλ. Επικοινωνίας 2310343079 (9.00- 14.00).

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.