Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα ενισχυθούν με έως και 200.000 ευρώ

64
Επιδοτήσεις μικρομεσαίες
- Διαφήμιση -

Κονδύλιο ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ κατ’ έτος προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας για την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, μέσω του οποίου θα προσφέρονται ενισχύσεις σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, θα αφορά σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένες, λιγότερο αναπτυγμένες περιοχές, στους τομείς της βιομηχανίας, των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας, της εφοδιαστικής αλυσίδας και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

- Διαφήμιση -

Οι επιχειρήσεις αυτές θα μπορούν να λάβουν ενίσχυση εφόσον απασχολούν τουλάχιστον έναν υπάλληλό, για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών δαπανών έως του ποσού των 200.000 ευρώ, σύμφωνα με τη διαδικασία κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας. Το ποσό ενίσχυσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο από 10.000 ευρώ.

Οι κατηγορίες των δικαιούχων, το είδος της δραστηριότητας, οι περιοχές, τα κριτήρια επιλογές και όλες οι λοιπές λεπτομέρειες θα καθοριστούν μετά από απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.