Ελλάδα Σύγχρονες Γεωστρατηγικές Προκλήσεις – ΣΕΑΝ Σερρών

82
ΣΕΑΝ
- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών μια ακόμη μεγάλη και εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΕΑΝ Σερρών μαζί με το Παράρτημα Σερρών της ΕΑΑΣ.

Το γενικό θέμα της εσπερίδας ήταν Ελλάδα Σύγχρονες Γεωστρατηγικές Προκλήσεις και ομιλητές ο Στρατηγός εα Μιχαήλ Κωσταράκος επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ ο οποίος ανέπτυξε το θέμα Προκλήσεις Ασφάλειας στα Βαλκάνια μετά την Συμφωνία των Πρεσπών και ο Αρχιμανδρίτης π. Βασίλειος Εμμανουήλ Σχης του Σώματος Στρατιωτικών Ιερέων ο οποίος ανέπτυξε το θέμα Θρησκεία Σύγχρονη Γεωστρατηγική και Θρησκευτική Διπλωματία.

- Διαφήμιση -

Όσοι συμμετείχαν εκτός από την ειδική γνώση και ενημέρωση που αποκόμισαν, είχαν την ευκαιρία να αναπτερώσουν το Εθνικό Φρόνιμα με τις εμπνευσμένες εισηγήσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Σερρών και μέλος του Συνδέσμου Κώστας Καραμανλής ο οποίος επέδωσε για λογαριασμό του ΣΕΑΝ τιμητική πλακέτα στον Στρατηγό Μ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ, ο Βουλευτής Μιλτιάδης Τζελέπης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών και μέλος του Συνδέσμου Ιωάννης Μωυσιάδης ο Σχης Διοικητής του 10ου Συντάγματος Κώστας Αμασιαλιδης ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Παν. Σπυρόπουλος και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι Αρχών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.