Εκδήλωση: «Πειράματα έξω από το σχολικό εργαστήριο»

63
Πειράματα
- Διαφήμιση -

Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών της Δ/νσης Δ.Ε. Σερρών σε συνεργασία με το Κέντρο δια Βίου Μάθησης 2 Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την υποστήριξη της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ04 του 4ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν την εκδήλωση:

«Ας κάνουμε πειράματα έξω από το σχολικό εργαστήριο»:
• Ενέργεια: Δείτε Μορφές, Βρείτε Μετατροπές, σε μια …Φανταστική Βόλτα με Ποδήλατο!
• Η βαρύτητα των Σερρών με πτώσεις, βολές και ταλαντώσεις
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 10:00-13:00 στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

- Διαφήμιση -

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• Την παρουσίαση της εργασίας των Υπεύθυνων ΕΚΦΕ Σερρών και Λακωνίας, «Ενέργεια: Δείτε Μορφές, Βρείτε Μετατροπές, σε μια …Φανταστική Βόλτα με Ποδήλατο!»
Η εργασία κατέκτησε το 4ο βραβείο στους 10ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που πραγματοποιήθηκαν στις 15 και 16/02/2019 στο ΕΚΦΕ Αιγάλεω και θα συμμετάσχει στην κεντρική εκδήλωση του προγράμματος Science on Stage – Europe, που θα πραγματοποιηθεί από 31/10/2019 έως 3/11/2019, στο Cascais της Πορτογαλίας.

• Πειράματα μέτρησης της επιτάχυνσης της βαρύτητας με επτά τρόπους από επτά ομάδες μαθητών των σχολείων: 3ο ΓΕΛ Σερρών, 4ο ΓΕΛ Σερρών, ΓΕΛ Νέας Ζίχνης, ΓΕΛ Νέου Σκοπού, ΓΕΛ Νιγρίτας, ΓΕΛ Προβατά και ΓΕΛ Σκουτάρεως.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.