Στην Ένωση Στρατιωτικών ο Τ. Χατζηβασιλείου

83
Στην Ένωση Στρατιωτικών ο Τάσος Χατζηβασιλείου
- Διαφήμιση -

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.) συναντήθηκε εχτές Σάββατο 13 Απριλίου 2019 με τον Διεθνολόγο – Πολιτικό Επιστήμονα και υποψήφιο Βουλευτή κ. Τάσο Χατζηβασιλείου, στο πλαίσιο των διευρυμένων επαφών του Σωματείου με τους τοπικούς πολιτειακούς και πολιτικούς φορείς.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών:

- Διαφήμιση -

Στις 13 Απρ 2019 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών πραγματοποίησε στο πλαίσιο των διευρυμένων επαφών του Σωματείου με πολιτειακούς και πολιτικούς φορείς του τόπου συνάντηση με το Διεθνολόγο-Πολιτικό Επιστήμονα και υποψήφιο Βουλευτή του ομώνυμου νομού κ. Χατζηβασιλείου Τάσο.

Η συνάντηση πραγματώθηκε σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο κλίμα με συνοπτική ενημέρωση της λειτουργίας του Σωματείου και των σκοπών του και δέσμευση περαιτέρω συνεργασίας και ανάλυσης της θεματολογίας των τιθέμενων στόχων του.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ. δρώντας υπό καθεστώς πολιτικής ουδετερότητας, κατ’ εφαρμο-γή του ισχύοντος νόμου, θα επεκτείνει τη δράση της σε επαφές με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη των έλλογων προβλημάτων που απασχολούν τα στελέχη των Ε.Δ. και με κύρια επιδίωξη τη θεραπεία αυτών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.