Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων

Πυροσβεστική
- Διαφήμιση -

Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή, δημοτικών συμβούλων και εκ νέου υποψηφίων, αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Σωτήρη Δημητράκη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών Σωτήρης Δημητράκης ευχαρίστησε θερμά για την βοήθεια και την τεράστια συνδρομή της Δημοτικής Αρχής στην λύση του χρόνιου προβλήματος των κτιριακών εγκαταστάσεων και την μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής σε άλλο κτίριο.

- Διαφήμιση -

Στη συνέχεια ο κος Δημητράκης τόνισε την αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών και το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξε η Δημοτική Αρχή στην κοινωνική προστασία.
Από την πλευρά του ο κος Αραμπατζής αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και διευκρίνισε πως η Δημοτική Αρχή και η παράταξη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων θα είναι δίπλα τους. Ακόμη, μίλησε για το έργο και τους τεράστιους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες εν ώρα καθήκοντος και εξέφρασε την ικανοποίηση του και την σιγουριά που νιώθουν οι Σερραίοι από την προστασία που παρέχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών.

Πυροσβεστική Τον κο Αραμπατζή συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέργιος Γαλάνης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Παντελής Χράπας, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χριστόδουλος Σταυρόπουλος, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ντίνα Μυγδαλιά και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Καραστογιάννης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.