Ο Πρέσβης και ο Πρόξενος των ΗΠΑ στην Πρώτη με τον Κ.Καραμανλή

Πρέσβης
- Διαφήμιση -

Στην Πρώτη Σερρών βρέθηκαν σήμερα ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρυ Ρ. Πάιατ και ο Γενικός Πρόξενος Gregory W. Pfleger, Jr, όπου τους υποδέχτηκε ο Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστα Καραμανλής.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο σπίτι και να δουν ιστορικές φωτογραφίες και άλλα αντικείμενα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, για τα οποία ενημερώθηκαν από τον Σερραίο Βουλευτή.

- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, είχαν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την τρέχουσα επικαιρότητα, τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Βόρειας Ελλάδας και την έμφαση που πρέπει να δοθεί σε τομείς όπως οι συνδυασμένες μεταφορές, ο αγροδιατροφικός τομέας και ο τουρισμός, αλλά και το Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τις Υποδομές.

Οι επισκέπτες δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τα τοπικά σπιτικά εδέσματα, πίτες και γλυκά, που τους προσέφεραν οι οικοδεσπότες.

Ο κ. Pyatt λίγο πριν αποχωρήσει έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών :

«Αποτελεί μεγάλη μου τιμή να επισκέπτομαι τη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενός “γίγαντα” της ελληνικής πολιτικής, ο οποίος έκανε τόσα πολλά για να ισχυροποιήσει τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και την Ευρω-Ατλαντική μας κοινότητα, και ο οποίος έχαιρε σχέσεων με γενεές Αμερικανών ηγετών.
Και αποτελεί πάντα χαρά να βρίσκομαι στη Μακεδονία!»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.