Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Στ. Φωτιάδη στο Εθνικό Στάδιο

71
Εθνικό Στάδιο
- Διαφήμιση -

Το Δημοτικό Στάδιο των Σερρών επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Στέφανος Φωτιάδης, ο οποίος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης ΣΕΡΡ.Α.Σ., ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταδίου και είχαν συνάντηση με εργαζόμενους, προπονητές και αθλητές.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης διαπιστώθηκε πως οι εγκαταστάσεις του Σταδίου χρήζουν περαιτέρω συντήρησης και βελτίωσης, τόσο σε λειτουργικό, όσο και αισθητικό επίπεδο.

- Διαφήμιση -

Στόχος της Σερραϊκής Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας είναι η αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου των Σερρών, με παράλληλη αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής της Κοιλάδας Αγίας Βαρβάρας, διότι θεωρούμε ότι αποτελούν ενιαίο σύνολο, ενός χώρου άθλησης και αναψυχής.

Το Δημοτικό Στάδιο των Σερρών είναι ζωτικός χώρος άθλησης για εκατοντάδες νέους και νέες. Χώρος, όπου δραστηριοποιούνται αθλητικοί σύλλογοι με μεγάλη δυναμική, με αθλητές υψηλού επιπέδου και πανελλαδικές διακρίσεις.

Η δημοτική παράταξη ΣΕΡΡ.Α.Σ. έχει ως βασικό πυλώνα του προγράμματός της, τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών, ώστε να υποδέχονται αγώνες πανελλαδικής εμβέλειας. Πάνω από όλα όμως, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες ασφάλειας, υγιεινής και αξιοπρέπειας για τους αθλητές μας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.