Επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών

245
Αμερικανού
- Διαφήμιση -

Τον Αμερικανό Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ υποδέχτηκε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης. Η επίσκεψη του Πρέσβη είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, καθώς ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να γνωρίσει την περιοχή των Σερρών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη να ενημερώνει τον κ. Πάιατ για θέματα που αφορούν στις Σέρρες και τον Πρέσβη να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη μιας πολύπλευρης συνεργασίας με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

- Διαφήμιση -

Μάλιστα το ενδιαφέρον του κέντρισε ιδιαίτερα το Agribusiness Forum που πρόκειται να διεξαχθεί για δεύτερη φορά στις Σέρρες το φθινόπωρο, εκφράζοντας την διάθεση συμμετοχής της Πρεσβείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο άντρες συζήτησαν και για θέματα πολιτικής. Ο Τζέφρι Πάιατ εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για το πολιτικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας και επισήμανε την ανάγκη προώθησης της συνεργασίας των βαλκανικών χώρων προς όφελος όλων .

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.