Πρόσφεραν τρόφιμα οι μαθητές του 2ου νηπιαγωγείου Νιγρίτας

133
Νιγρίτας
- Διαφήμιση -

Τους μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Νιγρίτας, ευχαρίστησαν όσοι εργάζονται στη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βισαλτίας, για τα προϊόντα που τους προσέφεραν. Παράλληλα συνεχάρησαν, για την πρωτοβουλία της κίνησης, την διευθύντρια και τις νηπιαγωγούς που συνόδευσαν τα παιδιά και είδαν από κοντά το πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη δομή του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

- Διαφήμιση -

«Να ευχαριστήσουμε θερμά τους μικρούς μας φίλους, του 2ου Νηπιαγωγείου Νιγρίτας για τα προϊόντα που προσέφεραν στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο!
Επίσης να πούμε συγχαρητήρια στην Διευθύντρια και στις Νηπιαγωγούς για την πρωτοβουλία τους, να επισκεφτούν τα παιδιά τον χώρο μας και να δουν από κοντά τη Δομή μας»!

Να θυμίσουμε ότι στον ισόγειο χώρο του πρώην Ξενοδοχείου «Γερακίνα» στη Νιγρίτα, στεγάζονται το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βισαλτίας.
Συγκεκριμένα το Κοινωνικό Παντοπωλείο αναλαμβάνει τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενους.
Ενώ το Κοινωνικό Φαρμακείο έχει αναλάβει την παροχή δωρεάν φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και λοιπών παραφαρμακευτικών προϊόντων σε ωφελούμενα άτομα.

Οι ώρες λειτουργίας τους είναι 7:30 – 15:30

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.