Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας τον Νοέμβριο στις Σέρρες – Βίντεο

458
Γαστρονομίας
- Διαφήμιση -

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, με θέμα την διοργάνωση Διεθνούς Φεστιβάλ Γαστρονομίας, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας. Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο Α΄Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Μακεδονίας Θράκης «Μέγας Αλέξανδρος» Κώστας Φραγκάκης και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ν.Σερρών Ηλίας Αμπατζίδης.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από την Δημοτική Αρχή για την τουριστική ανάδειξη των Σερρών και των τοπικών προϊόντων, ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Μακεδονίας Θράκης «Ο Μέγας Αλέξανδρος», διοργανώνει τον ερχόμενο Νοέμβριο, Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην πόλη των Σερρών.
Καταξιωμένοι Σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό έρχονται με κορυφαίες γαστριμαργικές προτάσεις που θα δημιουργήσουν με τα τοπικά μας προϊόντα. Η πόλη μας είναι γαστρονομικός προορισμός και μέσα από την συγκεκριμένη εκδήλωση θα αναδειχθεί σε Πανελλήνιο επίπεδο» δήλωσε ο κ.Αγγελίδης.

- Διαφήμιση -

Στις δηλώσεις του ο κ.Γρηγοριάδης δήλωσε πως η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του Δήμου και του Νομού γενικότερα μέσα από θεσμοθετημένες εκδηλώσεις, ήταν και είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Ο Α΄Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Μακεδονίας Θράκης «Μέγας Αλέξανδρος» Κώστας Φραγκάκης δήλωσε πως στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα φιλοξενηθούν διάσημοι Σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός και για το λόγο αυτό κάλεσε σε συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενο από την νοικοκυρά μέχρι τους επαγγελματίες του χώρου. Λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχής θα δημοσιοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Τέλος ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ν.Σερρών Ηλίας Αμπατζίδης ζήτησε την συνεργασία των επαγγελματιών και των τοπικών φορέων, για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.