Π. Αγγελίδης: «Για μία όμορφη και ελκυστική πόλη» – Βίντεο

ελκυστική πόλη
- Διαφήμιση -

Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου ανακατασκευής των οδών Ερμού-Δ.Σολωμού, των πεζοδρομίων επί της οδoύ Δ.Σολωμού και της εγκατάστασης οδοφωτισμού στις οδούς Δ. Σολωμού και Τσαλοπούλου, στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 430.000 ευρώ με χρηματοδότηση από πιστώσεις ΣΑΤΑ 2018.

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεόδωρο Αραμπατζή και τον Αντιδήμαρχο Έργων Ηλία Γκότση, επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή όπου εκτελούνται τα έργα. Μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στο serrespost.gr ο κύριος Αγγελίδης τόνισε πως «Με τα έργα αυτά ολοκληρώνονται τα έργα ανάπλασης στο κέντρο της πόλης, τα οποία έχουν αλλάξει την εικόνα της και κάνανε τον Δήμο πιό όμορφο και ελκυστικό».

Το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους τρεις μήνες και μετά θα ακολουθήσουν τα έργα που θα υλοποιηθούν μέσα από το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ.

Πρόκειται για:
α) Έργα ανάπλασης των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού Ερμού.
β) Αναβάθμιση της πλατείας Ελευθερίας με αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών και εξοπλισμού, τοποθέτηση επιδαπέδιων φωτιστικών στο χώρο των φυτεύσεων και αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τριών(3) εμβληματικών συντριβανιών.
γ) Διαμόρφωση της παιδικής χαράς επί της διασταυρώσεως των οδών Δημογερόντων – Ν. Νικολάου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.