“Ξεχνάει” πάλι τις πληρωμές για τις παλιές εξισωτικές ο ΟΠΕΚΕΠΕ

876
ΟΠΕΚΕΠΕ συνδεδεμένες ακατάσχετο Πιστώσεις Ιούνη συνδεδεμένων ΠΛΗΡΩΜΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΣΔΕ Επικάλυψης άρση Συνδεδεμένη Ενίσχυση παράταση μεταβιβάσεις
- Διαφήμιση -

Μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές και την τεράστια αγανάκτηση των δικαιούχων πιστώθηκαν τελικά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ την περασµένη Πέµπτη 28 Μαρτίου, αργότερα από κάθε άλλη χρονιά, τα χρήµατα στους βαµβακοπαραγωγούς, αφήνοντας εκτός µια µικρή µερίδα µόνο καλλιεργητών που είχαν προβλήµατα µε τις παραδόσεις και στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν έπιασαν το απαραίτητο πλαφόν.

Με τον Οργανισµό Πληρωµών και τους αρµόδιους του υπουργείου να ξεµπερδεύουν µε το µεγάλο αυτό κονδύλι 176 εκατ. ευρώ, τώρα ο δρόµος ανοίγει για εκκαθαρίσεις παλιών προγραµµάτων, υπολοίπων ενιαίας ενίσχυσης, αλλά και πληρωµή των υπόλοιπων συνδεδεµένων ενισχύσεων του 2018.

- Διαφήμιση -

Μεγάλο αγκάθι παραµένουν οι παλιές εξισωτικές, µε τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για µικροπιστώσεις πριν το Πάσχα, αλλά µόνο για τις εύκολες περιπτώσεις, ενώ δεν γίνεται λόγος για τα υπόλοιπα από τα έτη 2013 και 2014.Στις πρώτες πιστώσεις που αναµένονται και υπό κανονικές συνθήκες τοποθετούνται για την επόµενη εβδοµάδα είναι τα υπόλοιπα από την εκκαθάριση για το πρόγραµµα νιτρορύπανσης, Κοµφούζιο και ζιζανιοκτονίας των ορυζώνων, καθώς και τα de minimis για τα τεύτλα…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.