ΣΤΙΒΟΣ: Πρωτιά για την Κατερίνα Δελή στο Run Greece στη Λάρισα!

Run Greece
- Διαφήμιση -

Άλλη μια πρωτιά για την Κατερίνα Δελή του ΓΣ Σέρρες’93 στους αγώνες δρόμων. Αυτή τη φορά η αθλήτρια που προπονεί ο Ιωσήφ Παρασκευόπουλος βγήκε νικήτρια στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ (χρόνο 18’.44’’)στον θεσμό του Run Greece της Λάρισας, που ο ΣΕΓΑΣ έχει καθιερώσει από το 2013 σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους σε 7 πόλεις της Ελλάδας.

Στην πόλη της Λάρισας ξεκίνησε την Κυριακή για έβδομη χρονιά, η σειρά αγώνων Run Greece και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, τόσο λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου στη γραμμή εκκίνησης, όσο και της μεγάλης παρουσίας μικρών και μεγάλων στους δρόμους και της πλατείες της πόλης.
Η Λάρισα κατάφερε να κάνει και φέτος ένα σπουδαίο ρεκόρ, αφού πέτυχε την μεγαλύτερη συμμετοχή εγγεγραμμένων από την έναρξη του θεσμού το 2013 έως και σήμερα, και στις επτά πόλεις, αφού 5.000 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις έκλεισαν θέση σε όλες τις αποστάσεις.

- Διαφήμιση -

Ανανεωμένος ο θεσμός του RUN Greece
Το φετινό Run Greece εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τον θεσμό και παρουσιάζεται με νέο λειτουργικό σχεδιασμό, ανανέωση της σήμανσης και της παρουσίασης των αγώνων με DJ, αψίδες, εξέδρες, τοπικές δράσεις, νέο μετάλλιο, με επανασχεδιασμό των εντύπων, των χαρτών, των προγραμμάτων και εστιάζοντας παράλληλα στην προβολή της πόλης διεξαγωγής στα τεχνικά t-shirt των δρομέων, που θα διαφέρουν από πόλη σε πόλη.
Οι πόλεις που συμμετέχουν

Η φετινή σειρά αγώνων Run Greece ξεκίνησε στην πόλη της Λάρισας (31/3) και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Κυριακή στο Ηράκλειο (7/4). Οι υπόλοιποι αγώνες θα γίνουν σε Καστοριά (12/5), Ιωάννινα (19/5), Αλεξανδρούπολη (22/9), Πάτρα (6/10 ) και Ρόδο (13/10).

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.