Απονομή διπλωμάτων UEFA σε ανθρώπους του Πανσερραϊκού

286
Πανσερραϊκού
- Διαφήμιση -

Στους αθλητές του Πανσερραϊκού, Άγγελο Κούτλα και Κωνσταντίνο Μπάρδα, καθώς και στον γυμναστή Δημήτρη Μούρα, απονεμήθηκαν διπλώματα προπονητικής, σε ειδική εκδήλωση της ΕΠΟ, στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 29/3.

Τα τρία μέλη της ομάδας μας, είναι απόφοιτοι Γυμναστικής Ακαδημίας, (ΤΕΦΑΑ Σερρών-ΑΠΘ) και πλέον διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου, επιπέδου UEFA B (Κούτλας-Μούρας) και UEFA C (Μπάρδας).

- Διαφήμιση -

Βοηθός Προπονητή Πανσερραϊκού – Γιώργος Πανίδης:
Έχουμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο ποδοσφαίρου και όλα τα παιδιά στην ομάδα, γνωρίζουν τους ρόλους τους, είναι δεμένοι και αποδίδουν κάθε Κυριακή αυτό που δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα και τις καθημερινές προπονήσεις. Περάσαμε 2-3 δύσκολα διαστήματα όλη την χρονιά, όπως το τελευταίο, με αρκετές απουσίες από τραυματισμούς και τιμωρίες. Στο ματς με τον Εθνικό, μετά από καιρό θα είμαστε σχεδόν, πλήρεις.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια, να χάνουμε ποδοσφαιριστές αλλά μαζί με τον Ηλία και τον Δημήτρη, προσπαθούμε να δώσουμε χώρο και σε παιδιά που έρχονται από πίσω και είναι ικανά να βοηθήσουν τον Πανσερραϊκό και τώρα και στο μέλλον. Υπήρχαν ματς τον περασμένο μήνα, που ο μέσος όρος ηλικίας μας, ήταν κάτω από 20 χρονών, με αθλητές που πρώτη φορά έπαιζαν βασικοί σε δυνατό πρωτάθλημα. Δεν λέμε ότι παίζουμε καταπληκτικά αλλά έγιναν βήματα, ώστε η ομάδα να αποκτήσει εμπειρίες και να πάρει αποτελέσματα.

Είμαι χρόνια στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο και μπορώ να πω ανεξαρτήτως φανέλας, ότι τα τοπικά ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερα. Μπορεί να μας χωρίζουν αρκετοί βαθμοί και ποιότητα από το Σιδηρόκαστρο, όμως ο Εθνικός έρχεται από το 3-0 με το Άβατο που έκανε αίσθηση και αν δεν είμαστε σοβαροί, τότε ο αντίπαλος μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Πιστεύω ότι η ομάδα θα κάνει 3Χ3 στους τελευταίους αγώνες και θα εκμεταλλευτεί πλήρως την δυνατότητα, να βρίσκεται στην 3η θέση. Μετά την τελευταία ήττα του Παραλίμνιου, από τα δικά μας πόδια, εξαρτάται που θα τερματίσουμε.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.