Παρουσίαση προγράμματος και συνδυασμού για την παράταξη ΣΕΡΡΑΣ – Βίντεο

προγράμματος συνδυασμού
- Διαφήμιση -

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης, προκειμένου να ενημερώσει τους Σερραίους πολίτες για την επερχόμενη ανοικτή συγκέντρωση όπου θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου στις 20.00 στο Elpida Resort.

- Διαφήμιση -

Ο επικεφαλής της παράταξής ΣΕΡΡΑΣ δήλωσε για μια ακόμη φορά πως το κύριο χαρακτηριστικό του συνδυασμού είναι ο αυτοδιοικητικός του χαρακτήρας και η πολυσυλλεκτική του σύνθεση.
Άνθρωποι που υπηρέτησαν την τοπική αυτοδιοίκηση και άλλοι νεότεροι με γνώσεις και διάθεση για προσφορά, όλοι όμως μακριά από κομματικές ταυτότητες και άλλα πολιτικά συμφέροντα.

Για μια ακόμη φορά ο Στέφανος Φωτιάδης είχε την ευκαιρία να επαναλάβει τη θέση του για πολιτισμένη προεκλογική περίοδο, χωρίς ακρότητες και κιτρινισμούς, αλλά με διάλογο και διάθεση για συνεργασία. Κάλεσε και πάλι τους επικεφαλής όλων των συνδυασμών σε δημόσια συζήτηση, αλλά επί των προγραμμάτων και θέσεων που ο καθένας πρεσβεύει και όχι για λόγους επικοινωνιακούς, καθώς όπως τόνισε αυτό δεν εξυπηρετεί τον Σερραίο πολίτη.
Δήλωσε πιο ώριμος πολιτικά και έτοιμος για τις απαιτήσεις του νέου εκλογικού νόμου, εφόσον το αποτέλεσμα των εκλογών τον φέρει στο τιμόνι του Δήμου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.