Θέσεις εργασίας στο Δήμο Σερρών

336
θέση εργασίας Θέσεις Πρόσληψη
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σερρών καλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ως υδρονομείς για την αρδευτική περίοδο 2018, να καταθέσουν την αίτηση τους έως τις 27 Μαρτίου.

Η προκήρυξη αφορά 6 θέσεις υδρονομέων:
α) Δύο (2) θέσεις υδρονομέων άρδευσης για το αγρόκτημα και κήπους της Δ.Κ. Λευκώνα.
β) Δύο (2) θέσεις υδρονομέων άρδευσης για τα αγροκτήματα της Τ.Κ. Καπ. Μητρούση.
γ) Μία (1) θέση υδρονομέα άρδευσης για τα αγροκτήματα της Τ.Κ. Άνω Βροντούς.
δ) Μία (1) θέση υδρονομέα άρδευσης για τα αγροκτήματα της Τ.Κ. Ορεινής.

- Διαφήμιση -

Αρδευτική περίοδος
Το Δημοτικό Συμβούλιο όρισε με απόφασή του την αρδευτική περίοδο από 1 η Απριλίου έως 31η Οκτωβρίου.

Απαιτούμενα Προσόντα
α. Να έχει την Ελληνική ιθαγένεια. β. Να έχει συμπληρώσει το 23ον έτος της ηλικίας του και να μην υπερβαίνει το 60ο. γ. Να γνωρίζει ανάγνωση και γραφή. δ. Να έχει προσκομίσει στο Τμήμα Προσόδων τον τελευταίο μήνα της αρδευτικής περιόδου συγκεντρωτική κατάσταση καλλιεργητών οι οποίοι έκαναν χρήση του αρδευτικού δικτύου στην οποία θα πρέπει να υπάρχουν τα στοιχεία τους, έκταση που καλλιέργησαν και το Α.Φ.Μ. τους

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
α) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. β) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 από την οποία να προκύπτει ότι γνωρίζει ανάγνωση και γραφή. γ) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου. δ) Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας. ε) Βεβαίωση Τμήματος προσόδων προσκόμισης συγκεντρωτικής κατάστασης καλλιεργητών οι οποίοι έκαναν χρήση του αρδευτικού δικτύου τις προηγούμενες καλλιεργητικές περιόδους

Εκλογή υδρονομικών οργάνων
Τα υδρονομικά όργανα θα εκλεγούν από το Δημοτικό Συμβούλιο και η απόφαση θα αποσταλεί για έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης.

Διορισμός
Η χρονική διάρκεια απασχόλησης των υδρονομικών οργάνων ορίζεται (από την 1η Μαϊου ή την υπογραφή της σύμβασης και για πέντε (5) μήνες).

Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Σερρών, ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 8πμ-2μμ, Διεύθυνση: Κ. Καραμανλή 1, Τηλέφωνο: 2321350127 & 50111 , FAX: 2321052785.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.