Θέσεις εργασίας στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά

321
θέση εργασίας Θέσεις Πρόσληψη
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά δημοσίευσε πρόσκληση ενδιαφέροντος για όσους επιθυμούν να προσληφθούν ως υδρονομείς. Οι αιτήσεις κατατίθενται από σήμερα 21 Μαρτίου έως 1 Απριλίου στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Αριθμός θέσεων: Υδρονομείς τέσσερα (4) άτομα:
– Δύο (2) θέσεις για την Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου
– Μία (1) θέση για την Δημοτική Κοινότητα Νέου Σουλίου
– Μία (1) θέση για την Τοπική Κοινότητα Δαφνουδίου

- Διαφήμιση -

Αρδευτική περίοδος
Το δημοτικό συμβούλιο Εμμανουήλ Παππά, με απόφαση του, όρισε την αρδευτική περίοδο από 01/05/2019 έως 30/09/2019.

Απαιτούμενα Προσόντα Για να εκλεγεί κάποιος υδρονομέας πρέπει:
α. Να έχει την Ελληνική ιθαγένεια. β. Να έχει συμπληρώσει το 23ον έτος της ηλικίας του και να μη υπερβαίνει το 60ο. γ. Να γνωρίζει ανάγνωση και γραφή Δεν μπορούν να εκλεγούν υδρονομείς: α. Οι καταδικασθέντες σε ποινή συνεπαγομένη κατά νόμο στέρηση της ικανότητος του διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εφ’ όσον διαρκεί η στέρηση αύτη.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Στην αίτηση που υποβάλλεται για τον διορισμό επισυνάπτονται:
α) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας. β) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 από την οποία να προκύπτει ότι γνωρίζει ανάγνωση και γραφή. γ) Πιστοποιητικό του οικείου δημάρχου περί της εγγραφής του υποψηφίου στο μητρώο. Στο πιστοποιητικό πρέπει να φαίνεται και η χρονολογία της γεννήσεως. δ) Αντίγραφο του δελτίου ποινικού μητρώου των υποψηφίων. Η εκλογή και ο διορισμός μπορεί να γίνει και πριν την προσκόμιση των πιστοποιητικών, εφ’ όσον υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου περί της συνδρομής των προσόντων και λοιπών προϋποθέσεων της εκλογής.

Εκλογή υδρονομικών οργάνων:
Τα υδρονομικά όργανα θα εκλεγούν από το Δημοτικό Συμβούλιο, και τα υδρονομικά όργανα διορίζονται μόνο για την χρονική διάρκεια της αρδευτικής περιόδου.

Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών τις εργάσιμες μέρες και ώρες Διεύθυνση Χρυσό Σερρών Τηλέφωνο 2321352627, 2321352625 FAX 2321352628, 2321352602. Αρμόδιοι υπάλληλοι Νάσκου Παναγιώτα, Καραγκιόζη Αναστασία.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.