Πραγματοποιήθηκε η Δράση του Δ.Σερρών «Καθαρές Πινακίδες Σήμανσης» – Βίντεο

329
Πινακίδες
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σερρών διοργάνωσε σήμερα Δευτέρα, 18 Μαρτίου  δράσεις για την Oδική Ασφάλεια και τον Καθαρισμό των Πινακίδων Σήμανσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, το Τμήμα Περιβάλλοντος και το Τμήμα Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Σερρών, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Β΄βάθμιας Εκπ/σης Σερρών και το «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Π. Μυλωνάς».

100 Μαθητές και συνοδοί καθηγητές από το 2ο & 5ο ΓΕ.Λ Σερρών και το 2ο ΕΠΑ.Λ Σερρών εκπαιδεύτηκαν στην αφαίρεση σπρέι, αυτοκόλλητων κ.λ.π. από πινακίδες σήμανσης που δημιουργούν κινδύνους σε οδηγούς και πεζούς.

- Διαφήμιση -

150 μαθητές από το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο Γυμνάσιο Σερρών και το Ειδικό ΕΠΑ.Λ παρακολούθησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ, το πρόγραμμα εκπαίδευσης του «Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς», «Κάν’ το σωστά».

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι μαθητές μέσα από προβολή videos ενημερώθηκαν  για τα κύρια αίτια, τα στατιστικά, τα αποτελέσματα των τροχαίων δυστυχημάτων και την ασφαλή οδήγηση.

Στόχος της δράσης είναι, η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της σχολικής κοινότητας και των αυριανών ενεργών πολιτών για την οδική ασφάλεια, όπως δήλωσαν στην κάμερα του serrespost.gr ο Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Τερζής, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Σοφία Ευθυμιάδου και η εθελόντρια του «Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Π. Μυλωνάς».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.