Στο ΤΕΦΑΑ Σερρών η Αριάδνη Παπαφωτίου – επαφές και συζητήσεις

270
Αριάδνη Παπαφωτίου
- Διαφήμιση -

Συνάντηση με την Πρόεδρο και τον αναπληρωτή Πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ Σερρών είχαν η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών Αριάδνη Παπαφωτίου και κλιμάκιο υποψήφιων της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.
Η Πρόεδρος κ. Κατερίνα Μουρατίδου αναφερόμενη στην 30χρονη παρουσία του ΤΕΦΑΑ στις Σέρρες, αφού επισήμανε την διεθνή αναγνώριση που αυτό έχει λάβει για την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και κατάρτισης προς τους φοιτητές του, στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα έλλειψης χώρου που αντιμετωπίζει το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, γεγονός που το εμποδίζει να αναπτύξει τις δυνατότητες αλλά και την κοινωνική του παρέμβαση.

Η κ. Παπαφωτίου τόνισε:
«Στηρίζουμε με κάθε τρόπο το ΤΕΦΑΑ Σερρών και ως εκπρόσωποι του νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα εργαστούμε προσηλωμένα ώστε αυτό να δυναμώσει και να αναπτυχθεί περαιτέρω. Πιστεύουμε οτι η συνεργασία του με τον Δήμο Σερρών θα οδηγήσει σε πολυεπίπεδη σύνδεσή του με την κοινωνία, ώστε μαζί να επιτελέσουν κοινωνικό και χρήσιμο έργο. Είμαστε υπέρμαχοι της καλλιέργειας του εθελοντισμού στους φοιτητές. Τον θεωρούμε πράξη ενδιαφέροντος για το σύνολο αλλά και εκπαιδευτική διαδικασία και δράση που οδηγεί τους νέους ανθρώπους στην κοινωνικοποίηση. Θέλουμε το ΤΕΦΑΑ Σερρών σύμμαχο στη νέα εποχή του Δήμου Σερρών και συμπαραστάτη στις Προγραμματικές μας δεσμεύσεις για την Αναμόρφωση του Αθλητικού πάρκου Ομόνοιας και την εκ βάθρων ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Σερρών».

- Διαφήμιση -

Την Αριάδνη Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δύναμης Σερραίων κ.κ. Ζωή Αλιώζη, Βάσω Μαυρίδου, Άννα Μελισσουργου, Γιάννης Προδρόμου, Έφη Τζούρη, Φούλης Τριανταφύλλου, Κική Φωτίου και Μάκης Χατζηλιάδης.

Ακολούθησαν επαφές και συζητήσεις με φοιτητές και εργαζόμενους του ΤΕΦΑΑ Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.