Στο Μουσικό Σχολείο Σερρών η “Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων”

346
Μουσικό
- Διαφήμιση -

Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή και την διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών κ. Λίλα Σκέμπερη αλλά και καθηγητές του Σχολείου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κος Αραμπατζής ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Μουσικού Σχολείου Σερρών, όπως η συντήρηση του σχολείου και η στεγανοποίηση, οι διαρροές, η πυρασφάλεια, η απουσία επιστάτη, αλλά και η συντήρηση όλου του εξοπλισμού.

- Διαφήμιση -

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κος Αραμπατζής αναφέρθηκε στον εκσυγχρονισμό των εποπτικών μέσων αλλά και του ψηφιακού εξοπλισμού που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση, αλλά και την μετεγκατάσταση των Νηπιαγωγείων από μισθωμένα ακίνητα σε ιδιόκτητους χώρους του Δήμου, για την μείωση των εξόδων της επιτροπής.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εγκατάσταση των φωτοβολταικών συστημάτων στις στέγες 32 σχολείων στον Δήμο μας, αλλά και στο πιλοτικό πρόγραμμα εισαγωγής διαδραστικών πινάκων και ψηφιακών τεχνολογιών στο Μουσικό Γυμνάσιο.

O κ. Αραμπατζής στην συνέχεια αναφέρθηκε στην υλοποίηση μέσω προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας που ήδη έχει πραγματοποιηθεί αλλά και την καλή συνεργασία των δύο πλευρών , ενώ δεσμεύθηκε πως θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Τον κ. Αραμπατζή συνόδευαν στην επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Παντελής Χράπας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αλεπάκης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Γεωργία Καλημεράκη.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.