Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ για το Κολυμβητήριο Σερρών – Βίντεο

197
Κολυμβητήριο
- Διαφήμιση -

Με αφορμή δημοσιεύματα για δημιουργία κολυμβητηρίων σε άλλες πόλεις, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ διευκρίνισε, πως δυστυχώς υπάρχουν κολυμβητήρια στην Ελλάδα και μάλιστα Ολυμπιακών προδιαγραφών, που όμως δεν λειτουργούν γιατί δεν μπορούν να συντηρηθούν λόγω υψηλού κόστους.

Στην πόλη μας, όπως δήλωσε ο κ.Χατζημαργαρίτης, με ευθύνη αιρετών και όχι μόνο, δεν έχουμε καινούργιο κολυμβητήριο. “Όλοι εμείς στον ΟΠΑΚΠΑ του Δ.Σερρών, προσπαθούμε και σε μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει, να συντηρούμε και να βελτιώνουμε το υπάρον κολυμβητήριο, το οποίο ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, αρχιτεκτονικά είναι ένα πανέμορφο κτίριο” τόνισε ο κ.Χατζημαργαρίτης.

- Διαφήμιση -

Επίσης, επανέλαβε πως έχουν υποβληθεί όλες οι δυνατές προτάσεις για χρηματοδότηση αναβάθμισης και εργασιών στα αθλητικά κτίρια ευθύνης ΟΠΑΚΠΑ και φυσικά στο Κολυμβητήριο Σερρών, ενώ αναφέρθηκε και στις εργασίες που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.