Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων στο Ειδικό Σχολείο

242
- Διαφήμιση -

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή, δημοτικών συμβούλων και εκ νέου υποψηφίων, αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης με την διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Σερρών Χρύσα Καρρά.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ειδικό Σχολείο Σερρών, όπως οι επισκευές και η συντήρηση του κτιρίου, η θέρμανση, η δημιουργία φράχτη και η καθαριότητα των δρόμων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Θεόδωρος Αραμπατζής τόνισε πως είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με αυτό το θέμα και πως υπάρχει καλή συνεργασία και από τις δύο πλευρές.

- Διαφήμιση -

Τον κ. Αραμπατζή συνόδευαν ο αντιδήμαρχος  έργων υποδομών – καθημερινότητας και ποιότητας ζωής Ηλίας Γκότσης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρης Τσαλίκογλου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δασκάλου, ο υποψήφιος δημοτικής σύμβουλος Ιερεμίας Ζίμπρας, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ντίνα Μυγδαλιά και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λίτσα Ελευθεριάδου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.