Αύριο μην πάτε στην επιχείρησή σας – Αφήστε αυτή να έρθει σε εσάς

186
επιχείρηση
- Διαφήμιση -

Σας φαίνεται αδιανόητο να απέχετε έστω και για μία ημέρα από την επιχείρησή σας; Δεν είστε ο μόνος. Μπορείτε όμως να γίνετε από εκείνους τους λίγους επιχειρηματίες οι οποίοι, μέσα από μία ημέρα αποχής από την επιχείρησή τους, μπορούν να διαγνώσουν το αν και κατά πόσον έχουν προετοιμάσει σωστά τους συνεργάτες τους στο να μπορούν να διαχειριστούν όλα εκείνα που καλείστε να κάνετε εσείς καθημερινά. The show must go on!

Ένας επιχειρηματίας πρέπει να αισθάνεται σιγουριά και εμπιστοσύνη για τους συνεργάτες της επιχείρησής του. Και αυτό διαφαίνεται από το κατά το πόσον είναι σε θέση για ένα χρονικό διάστημα να απέχει από την επιχείρησή του όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά!

- Διαφήμιση -

Το να μπορείς να απέχεις από τη δουλειά σου όντας σίγουρος πως παρά την απουσία σου η επιχείρηση συνεχίζει να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι δεν είναι καθόλου εύκολο. Προϋποθέτει σωστή προετοιμασία και εκπαίδευση του προσωπικού, ανάπτυξη μηχανισμών ανταπόκρισης σε καταστάσεις κρίσεως και ασφαλώς καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πολλοί επιχειρηματίες, έστω και αν αναγκάζονται για λόγους ανωτέρας βίας να απέχουν από την εργασία τους ακόμη και για μία ημέρα, βρίσκονται με ένα τηλέφωνο στο χέρι, ελέγχοντας κάθε 5 λεπτά τους υπαλλήλους τους. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε πολύ απλά κάτι δεν έχετε κάνει σωστά σε σχέση με το προσωπικό σας.
Διορθώστε αυτή την κατάσταση επενδύοντας στην εκπαίδευση του προσωπικού σας. Αφιερώστε το χρόνο που απαιτείται ώστε να αναπτύξετε από κοινού εκείνα τα μέσα ανταπόκρισης που ακόμη και σε μία δύσκολη κατάσταση θα επιτρέψουν στο προσωπικό σας να επιλύσει προβλήματα χωρίς την ανάγκη της παρουσίας σας. Ξεκινήστε τις εργασίες αναβάθμισης της επιχείρησής σας απλά με το να μην πάτε αύριο στη δουλειά σας! Αυτό θα σας επιτρέψει να διαγνώσετε προβλήματα σε…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.