Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αμφίπολης ανακοίνωσε ο Γιώργος Γάλλος

Γάλλος
- Διαφήμιση -

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφίπολης, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ανακοίνωση:

- Διαφήμιση -

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα υψηλής ευθύνης και έχοντας την τιμή να είμαι ο επικεφαλής μιας ομάδας αξιόλογων ατόμων από όλο το Δήμο Αμφίπολης, ανακοινώνω την ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ για ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. Ο συνδυασμός μας με την ονομασία «ΕΜ.ΠΡΟ.Σ. ΑΜΦΙΠΟΛΗ» απαρτίζεται από εκλεκτά μέλη των τοπικών κοινωνιών μας τα οποία έχουν
– επαγγελματική επιτυχία
– οικονομική ανεξαρτησία
– κοινωνική καταξίωση
και τα οποία πήραν μια απόφαση: να αγωνιστούν για να ξαναζήσουν τα χωριά μας.

Κερδύλλια, Αμφίπολη, Μεσολακκιά, Παλαιοκώμη, Νέα Φυλή, Μικρό Σούλι, Ροδολίβος, Δόμιρος, Πρώτη, Αγγίστα, Κρηνίδα, Νέα Μπάφρα, Ηλιοκώμη, Κορμίστα και Συμβολή μπορούν ενωμένα να αναπτυχθούν.
Οι γονείς μας αγωνίστηκαν σκληρά σε πολύ πιο αντίξοες συνθήκες στο παρελθόν και κατόρθωσαν να μας παραδώσουν προκοπή και πρόοδο. Εμείς τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας; Σκοτεινά κι έρημα χωριά, χωρίς ζωή; Και για ποιο λόγο; Επειδή δεν εμπιστευόμαστε αυτούς που ξέρουμε ότι θα προσφέρουν αλλά μένουμε δεμένοι σε κομματικά, τοπικιστικά και εγωιστικά δεσμά, που κάποιοι μας έχουν επιβάλει «για το καλό μας» ή καλύτερα για το «καλό τους».

Θα μου επιτρέψετε έναν προσωπικό τόνο καθώς πιστεύω ότι όποιος θέλει να ηγείται πρέπει να εκτίθεται και να είναι ξεκάθαρος.

– Η προσφορά μου και η αποτελεσματικότητά μου στην κοινωνία με συγκεκριμένο όραμα και σχέδιο είναι γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

– Η εντιμότητα και το ήθος μου είναι αδιαμφισβήτητα και τεκμηριωμένα.

– Η επιλογή μου να αγωνιστώ για τον τόπο μου μένοντας μόνιμα σε αυτόν είναι επιλογή ζωής και όχι ευκαιριακή ενασχόληση.

Είμαι αποφασισμένος να εμπνεύσω και να συνενώσω όλους τους ικανούς και άξιους ανθρώπους της περιοχής, που μέχρι τώρα απείχαν από τα κοινά για διάφορους λόγους. Οι πολίτες τους περιμένουν. Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας. Ο τόπος μας δεν μπορεί να σηκώσει άλλη καθυστέρηση.

Είστε όλοι καλεσμένοι στη μεγάλη πρόκληση να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να αλλάξουμε τη μοίρα μας.

Κλείνοντας την ανακοίνωση ο κ. Γάλλος γνωστοποιεί πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστούν οι αρχές και η οργανωτική δομή του συνδυασμού. Σε 15 μέρες θα δοθεί συνέντευξη τύπου όπου τα μέλη του συνδυασμού «ΕΜ.ΠΡΟ.Σ. ΑΜΦΙΠΟΛΗ» θα παρουσιάσουν και επίσημα τις θέσεις τους.

Διαβάστε ΕΔΩ το βιογραφικό του Γιώργου Γάλλου

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.