Σερραϊκή … «γεύση» στην 6η Food Expo

167
6η Food Expo
- Διαφήμιση -

Έντονη θα είναι η παρουσία των σερραϊκών επιχειρήσεων στην 6η FOOD EXPO η οποία ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 16 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαρτίου. Φιλοξενώντας στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo περισσότερους από 1.300 εκθέτες τόσο από την Ελλάδα όσο κι από το εξωτερικό, καλύπτει 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας.

Η Food Expo, είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

- Διαφήμιση -

Οι επιχειρήσεις των Σερρών, εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και μέσω του ΕΒΕ Σερρών. Όσες συμμετέχουν με το Επιμελητήριο θα φιλοξενηθούν στο Hall 1, C11. Οι υπόλοιπες επιχειρήσεις- εταιρείες συμμετέχουν η κάθε μία ανάλογα με τον κλάδο που δραστηριοποιούνται.
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι συμμετέχουν οι επιχειρήσεις:
Agrotopos, Kerkini Farms, Σπιτικό-Παπακωνσταντίνου, Αγρόκτημα Κερκίνης, Terra Fyllida, Κερκίνης Γη Κοιν.Σ.Επ. Βασάκης, Γυναικείος Συνεταιρισμός Ποροϊων, Βαρμάζης Α.Ε. και Elite Greek Foods ΙΚΕ.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.