Σταθμοί κοινόχρηστων ποδηλάτων στο Δ. Σερρών – Βίντεο

385
ποδηλατόδρομο κοινόχρηστων ποδηλατοδρόμων
- Διαφήμιση -

“Με στόχο την εξοικείωση των δημοτών με το ποδήλατο και τις ποδηλατικές διαδρομές, τη μείωση της χρήσης ΙΧ, την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Σερρών θα εγκαταστήσει και θα λειτουργήσει σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων προϋπολογισμού 103.316,80 ευρώ.” Με αυτήν τη φράση ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου, παρουσία του αντιδημάρχου έργων Γκότση Ηλία, προκειμένου να ενημερωθούν οι Σερραίοι πολίτες σχετικά με την εγκατάσταση σταθμών κοινοχρήστων ποδηλάτων στο Δήμο Σερρών.

Ο αντιδήμαρχος έργων Γκότσης Ηλίας αναφερόμενος στο ιστορικό ένταξης και χρηματοδότησης του έργου “εγκατάσταση σταθμών κοινόχρηστων ποδηλάτων”, είπε πως
στις 05 Ιουλίου 2017 ο Δήμος Σερρών εγκρίθηκε στο πρόγραμμα της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος “Κεντρική Μακεδονία 2014-2020”.

- Διαφήμιση -

Να τονίσουμε πως η απόφαση εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών αλλά η υλοποίηση του έργου θα γίνει από την επόμενη Δημοτική Αρχή.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.