Η νέα τάση λέγεται … Caffeine Roastery Superfoods

1210
Caffeine Roastery Superfoods
- Διαφήμιση -

Μετά την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και την Καβάλα, σταθμό για το Caffeine Roastery αποτέλεσε φέτος η πόλη των Σερρών.
Η πορεία του Caffeine Roastery Superfoods ξεκίνησε ως ιδέα το 2014. Από την πρώτη στιγμή στόχος ήταν η δημιουργία ενός χώρου που θα παρέχει κορυφαία ποιότητα, σταθερή γεύση και αρώματα και τέλος μια σταθερή εξέλιξη στην υπηρεσία του service.

Ο αρωματικός καφές
Ο Αρωματικός καφές Caffeine αποπνέει όλη την κουλτούρα του Ιταλικού Espresso.
Κλασικό και γεμάτο χαρμάνι με αρώματα μπαχαρικών και μια γεύση που παραπέμπει σε παλιές απολαύσεις.

- Διαφήμιση -

 

Superfoods & Υπερχυμοί
Εκτός από τον καφέ στα Caffeine Roastery Superfoods υπάρχει και μια ολοκληρωμένη σειρά από Superfoods και Υπερχυμούς.
Όλα τα υλικά είναι προσεκτικά διαλεγμένα και η διαδικασία, από την επιλογή, την συντήρηση και την παρασκευή δίνουν μια σταθερή ποιότητα και γεύση.

Προσωπικό
Οι συνεργάτες τους είναι αυτοί που καλούνται να εφαρμόσουν όλα όσα το Caffeine Roastery Superfoods πρεσβεύει και για αυτό το λόγο δίνουνε μεγάλη σημασία στην σχέση τους η οποία φτάνει μέχρι τον καταναλωτή.Και στις πιο δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας, θα είναι εκεί με ένα χαμόγελο, το μόνο που χρειάζεται για να συνοδεύσει τα προϊόντα!

Εκπαίδευση
Στο κεντρικό κατάστημα στην Ξάνθη λειτουργεί ολοκληρωμένος χώρος εκπαίδευσης. Κάθε νέος συνεργάτης και σε κάθε θέση που θα κληθεί να καλύψει περνάει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Το αποτέλεσμα που δίνει κάθε κατάστημα βασίζεται όχι μόνο στην ποιότητα των υλικών αλλά και στις σταθερές διαδικασίες. Σε όλα τα καταστήματα Caffeine Roastery Superfoods θα νιώσετε την ίδια φιλικότητα και οικειότητα, αλλά κυρίως τις ίδιες γεύσεις και αρώματα!

Στις Σέρρες τους βρίσκουμε στην οδό Ερμού 11, στο κέντρο της πόλης. Το τηλέφωνο παραγγελιών είναι το 23210 28080.
Τώρα με την υπηρεσία Online Delivery από την Caffeine Roastery Superfoods μπορείτε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας ρόφημα με τρία απλά βήματα, μπαίνοντας στο www.caffeinestores.gr

Η ιδιοκτήτρια του Caffeine Roastery Superfoods, Μαίρη Τσομπάνη, μιλώντας στο serrespost.gr, μας ανέπτυξε την φιλοσοφία τους, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων αλλά και της εξυπηρέτησης των πελατών.

Ποιο θεωρείτε ως πλεονέκτημα της «Caffeine Roastery Superfoods»;
Τον Οκτώβριο του 2015 ξεκίνησε το πρώτο κατάστημα στην Ξάνθη και ως σταθερές αρχές ήταν: Σεβασμός και εξυπηρέτηση προς τους πελάτες. Σεβασμός και ανάπτυξη του προσωπικού. Ακέραιες συνεργασίες με τους συνεργάτες και προμηθευτές, και τέλος η συνεχής έρευνα.
Με αυτές τις αξίες συνεχίζουμε“!

Πώς επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε στην πόλη των Σερρών;
Η πόλη των Σερρών, είναι μια όμορφη πόλη. Όταν ξεκινήσαμε την έρευνα αγοράς την επισκεφτήκαμε αρκετές φορές. Εκεί καταλάβαμε ότι το Caffeine Roastery Superfoods θα πρόσφερε κάτι πολύ διαφορετικό και γευστικό“.

Πως βλέπετε τη γενικότερη κατάσταση στην πόλη και στον Νομό;
Αν και είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στη Σέρρες, είναι αρκετό για να εντοπίσω τα κοινά στοιχεία με την Ξάνθη. Ο κόσμος είναι πρόθυμος να δοκιμάσει το διαφορετικό και εμείς είμαστε εδώ για να του το προσφέρουμε“.

Ποίοι είναι οι επιχειρηματικοί στόχοι της «Caffeine Roastery Superfoods»;
Από την πρώτη στιγμή στόχος της εταιρείας ήταν η δημιουργία ενός χώρου που θα παρέχει πρωτίστως κορυφαία ποιότητα, σταθερή γεύση και αρώματα και άψογη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη!
Το caffeine roastery superfoods θέλει και προετοιμάζεται καθημερινά για να ταξιδέψει μακριά! Πυλώνας, η ποιότητα των προϊόντων, η εκπαίδευση των συνεργατών μας και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας“!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.