Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα & Υγεία»

187
Γυναίκα
- Διαφήμιση -

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, υπενθυμίζοντας τους αγώνες των γυναικών για ουσιαστική ισότητα. Το ζήτημα της υγείας αποτελεί μια από τις βασικές κοινωνικές διεκδικήσεις των γυναικών που εξασφαλίζει ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα για κάθε άνθρωπο.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών σε συνεργασία με την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Σερρών, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα & Υγεία», την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ Σερρών (πρώην ΔΕΠΚΑ) και ώρα 11:00.

- Διαφήμιση -

Στη δράση αυτή θα μιλήσουν: από το Συμβουλευτικό Κέντρο, η κοινωνική λειτουργός Νικολούδη Λιάνα και από την 1η ΤΟΜΥ Σερρών, η νοσηλεύτρια Μπέγου Σταυρούλα και η ιατρός γενικής ιατρικής Συμιντιρίδου Δέσποινα. Στην εκδήλωση θα συζητηθούν ζητήματα αυτοφροντίδας των γυναικών και ανάγκες υγείας στα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης της γυναίκας.

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών
Δ/νση: Ι. Δραγούμη 10, Σέρρες
Τηλ.: 23210-22253, Fax: 23210-22268
e-mail: womenaid@serres.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.