Εκδήλωση για τους Σερραίους στον αγώνα του υψώματος 731 – Βίντεο

421
υψώματος 731
- Διαφήμιση -

Μία άκρως ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη «Συμμετοχή των Σερραίων στον αγώνα του υψώματος 731», διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Σερρών, σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη και το παράρτημα των Σερρών από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στις 19:00, στην αίθουσα του παλαιού Ορφέα.
Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι, ο Ηλίας Κοτρίδης, Αξιωματικός ε.α., συγγραφέας και ερευνητής και ο Ιωάννης Τσαρουχας, Προϊστάμενος Γ.Α.Κ. παραρτήματος Σερρών. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Φιλόλογος και Έφεδρος Αξιωματικός Κωνσταντίνος Λώλος. Την επιμέλεια έχει αναλάβει ο Εκπαιδευτικός και Εφ. Αξιωματικός Σαράντης Τρεβλόπουλος.

Κατά την διάρκεια συνέντευξη τύπου που δόθηκε για την εκδήλωση, μεταξύ των διοργανωτών , τον λόγο πήρε και ο κύριος Δημήτρης Καπουτζίδης, μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, ο οποίος αναφερόμενος στο τι έζησε, 10 ετών τότε, συγκινήθηκε και δάκρυσε.

- Διαφήμιση -

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.