Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο «Διευθέτηση χειμάρρου Δυτικού Γαζώρου»

Παραχώρηση του κτιρίου του Διοικητηρίου serrespost Εγγραφή Αθλητικών Σωματείων Διαύγεια Διατροφικό Διαδικασία δήλωσης ζημιών Γαζώρου Δημοσίευση Διαγωνισμός Διακήρυξη Νεφροπαθών Επίδομα Διαγωνισμός Μεταμοσχευμένων
- Διαφήμιση -

Ύστερα από την ένταξη του έργου του θέματος στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020: “Προώθηση της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, της πρόληψης και της διαχείρισης κινδύνων”, η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών δημοπράτησε το υποέργο 1 :«Διευθέτηση χειμάρρου Δυτικού Γαζώρου», με προϋπολογισμό 900.000,00 €.

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες οριοθέτησης και διευθέτησης τμημάτων του χειμάρρου Δυτικού Γαζώρου, και αποσκοπεί στην αποτελεσματική προστασία του οικισμού του Γαζώρου και των παρόχθιων καλλιεργούμενων εκτάσεων από τις πλημμύρες. Το συνολικό μήκος του τμήματος του ρέματος στο οποίο θα γίνουν οι επεμβάσεις είναι 1.033,53m.

- Διαφήμιση -

Θα κατασκευαστούν συνολικά τρεις κιβωτοειδείς οχετοί διαστάσεων 6,00×2.00m και μήκους 10,00m, 28.22m και 5,40m αντίστοιχα, δεκατέσσερις χαλινοί, δύο αναβαθμοί ύψους 0,70m, μία ιρλανδική διάβαση, κατάλληλα τεχνικά έργα – τοίχων αντιστήριξης και πτερυγότοιχων, τοπικές επενδύσεις προστασίας της κοίτης με συρματοκιβώτια και συρματοστρωμνές. Θα γίνει διευθέτηση, διαπλάτυνση και οριοθέτηση της κοίτης, καθαρισμός του ρέματος από φερτά υλικά και βλάστηση.

Ανάδοχος του έργου είναι ο Στυλιανός Γαλάνης του Δημητρίου και επιβλέπουσα Υπηρεσία η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Η εργολαβική σύμβαση ποσού 394.171,84 € με ΦΠΑ (24%) υπεγράφη στις 01-03-2019 και το έργο θα περαιωθεί στις 02-03-2020.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.