Παρουσίαση του προγράμματος Leader για ιδιωτικά έργα – Βίντεο

619
ιδιωτικά έργα
- Διαφήμιση -

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 7:00 το απόγευμα θα γίνει η παρουσίαση της 1ης προκήρυξης του προγράμματος LEADER για ιδιωτικά έργα, στην αίθουσα Γεώργιος Χρηστίδης του Επιμελητηριακού Μεγάρου Σερρών, από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σήμερα, για την συγκεκριμένη εκδήλωση μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, και πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης του LEADER, Γιάννης Μωυσιάδης, ο Πρόεδρος της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ., Αθανάσιος Μασλαρινός και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ., Δημήτρης Καρυπίδης.

- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Μωυσιάδης τόνισε αρχικά πως η Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών είναι η 2η εταιρεία σε Εθνικό επίπεδο που προβαίνει σε δημοσίευση πρόσκλησης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποσοστό της επιδότησης που φτάνει το 50-55% και σε ειδικές περιπτώσεις νέων επιχειρήσεων και μικροεπιχειρηματιών το ποσοστό επιδότησης μπορεί να φτάσει το 65%.
Η κάθε πρόταση που θα κατατεθεί μπορεί να έχει προϋπολογισμό έως 600.000 ευρώ και για τις νέες και μικροεπιχειρήσεις έως 300.000 ευρώ.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται από το Πρόγραμμα στην εισαγωγή καινοτομίας και στον τρόπο με το οποίον αυτή μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής μέσα από την ενσωμάτωσή της στα επενδυτικά σχέδια που θα υποβληθούν στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER.

Οι προτάσεις μπορούν να υποβάλλονται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων από τις 27-3-2019 έως και 24-6-2019.Τα έργα που θα ενταχθούν θα πρέπει να υλοποιηθούν εντός (3) ετών από την ένταξή τους.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.