Αντ. Γεωργούλας – ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ: Οι 24 πρώτοι υποψήφιοι Σύμβουλοι για τις Σέρρες

535
Γεωργούλας
- Διαφήμιση -

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, παρουσία μελών και φίλων και σε ιδιαίτερα ενθαρρυντικό κλίμα, έγινε η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων των υποψηφίων συμβούλων της δημοτικής κίνησης Διάβαση Πεζών για τον Δήμο Σερρών.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Κώστας Παρίσης, ο οποίος άμεσα και περιεκτικά μετέφερε στο κοινό εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τη δυναμική της υποψηφιότητας του Αντώνη Γεωργούλα, ενώ αναφερόμενος στη Διάβαση Πεζών μίλησε για ένα πραγματικό «φυτώριο ιδεών» που μπορεί και διαμορφώνει προοπτικές για το μέλλον της πόλης.

- Διαφήμιση -

Ο Αντώνης Γεωργούλας που πήρε το λόγο στη συνέχεια εστίασε στη ανάδειξη της συλλογικότητας ως κύριας αντίληψης που χαρακτηρίζει τη Διάβαση Πεζών στα δεκατέσσερα χρόνια της ενεργούς παρουσίας της στα κοινά της πόλης, λέγοντας πως αξία σ’ εμάς έχουν οι ιδέες και οι άνθρωποι που μπορούν να τις υπερασπιστούν.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κύριες προγραμματικές θέσεις της Διάβασης, προβάλλοντας εκείνες που προτείνουν την ανάγκη της άμεσης οικονομικής ανασυγκρότησης του Δήμου, με την υποστήριξη της πρωτογενής και δευτερογενής παραγωγής, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους νέους ανθρώπους στην πόλη και το Νομό.
Υποστήριξε ακόμη πως η απλή αναλογική διαμορφώνει νέα δεδομένα στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση καθώς καμιά ψήφος δεν πάει χαμένη. Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, μίλησε για τη Διάβαση Πεζών ως ένα πρότυπο αυτοδιοικητικό σχήμα που έγραψε και εξακολουθεί να γράφει τη δική του ιστορία στη πόλη και το Νομό.

Συγκινητική ήταν η δημόσια εμφάνιση του πρώην Δημάρχου Γιώργου Γεωργούλα (πατέρα του υποψηφίου Αντώνη Γεωργούλα) του οποίου το εγκώμιο και το έργο του στην πόλη έπλεξε εκτενέστατα ο Κώστας Παρίσης στον πρόλογο του.

Στο τέλος της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν από την Τάνια Γεωργούλα τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων, που αποτελούν και τη μαγιά για την ελπιδοφόρα συνέχεια της Διάβασης ενόψει των εκλογών.

1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΔΔΗΕ
2 ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
3 ΜΑΡΙΑ ΒΡΑΜΠΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
4 ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
5 ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
6 ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΓΙΑΖΙΤΖΗΣ
7 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
8 ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΔΑΝΗΣ) ΔΗΜΗΤΣΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ
9 ΒΙΚΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
10 ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
11 ΠΑΓΩΝΑ ΚΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
12 ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΕΪΔΗΣ ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΤΕΙ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
13 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ -ΠΑΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
14 ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΡΤ
15 ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΝΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
16 ΚΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
17 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
18 ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
19 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
20 ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΓΤΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ
21 ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
22 ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
23 ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
24 ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΤΑΣΚΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.