Νοσηλευτικός Σταυρός: Ένας πολυχώρος υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο

672
Νοσηλευτικός Σταυρός
- Διαφήμιση -

Ένα όμορφο ταξίδι ξεκίνησε για τον «Νοσηλευτικό Σταυρό» το 2014 με την παροχή Νοσηλευτικών υπηρεσιών.
Ο «Νοσηλευτικός Σταυρός» προσφέρει υπηρεσίες στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στην φροντίδα αποκατάστασης με έμφαση στην παροχή στο σπίτι, στο σχολείο, στο χώρο εργασίας και γενικότερα στην κοινότητα.
Από τα πρώτα χρόνια παρουσίας στο Νομό Σερρών τα μέλη της εταιρείας κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου, για την αξιοπιστία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσέφεραν.Αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της εταιρείας, μέσω του καταστήματος Προϊόντων Υγείας και Ευεξίας στις Σέρρες επί της οδού Μεραρχίας 56 και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας nstauros.gr μεταφέρει την εμπειρία, τις γνώσεις και την αγάπη σε όλους όσους τις έχουν ανάγκη.

Στο κατάστημα διατίθεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως επιθέματα ελκών-τραυμάτων, οστομικά υλικά, ουρολογικά προϊόντα, ορθοπεδικά και βρεφικά είδη. Ανατομικά μαξιλάρια, αεροστρώματα κατακλίσεων και χειροκίνητες κλίνες. Αναπηρικά αμαξίδια μεταφοράς, αμαξίδια μπάνιου και θαλάσσης. Παράλληλα διατίθενται και όλα τα αναλώσιμα είδη που μπορεί να χρειαστείτε.

- Διαφήμιση -

Ο ιδρυτής της εταιρείας «Νοσηλευτικός Σταυρός», Δημήτρης Αναγνώστου, μίλησε στο serrespost.gr για το πώς αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον συγκεκριμένο κλάδο. Μας ανέλυσε τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής του και μας ανέπτυξε τους μελλοντικούς επιχειρηματικούς του στόχους.

Πώς αποφασίσατε να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο;
«Οι σπουδές μας στον τομέα της Νοσηλευτικής και η 5ετης ενασχόλησή μας στην κατ΄ οίκον Νοσηλεία στον Νομό Σερρών, με εξειδίκευση στην σύγχρονη τραυματολογία, ήταν αυτή που μας έδειξε το δρόμο της επέκτασης των δραστηριοτήτων μας και στον τομέα της λιανικής με την παρουσία μας μέσα από ένα φυσικό κατάστημα.
Ένα πρότυπο πολυχώρο υγείας που έχει τον άνθρωπο κάθε ηλικίας στο κέντρο του. Έναν χώρο που ο ασθενής/πελάτης θα μπορεί υποστηρίζεται να καθοδηγείται και να αποφασίζει μετά από κριτική σκέψη την καλύτερη δυνατή λύση για το πρόβλημα υγείας του».

Ποιό θεωρείτε ως πλεονέκτημα της επιχείρηση σας;
«Δεν είμαστε μια αυστηρά εμπορική επιχείρηση και ο σκοπός μας δεν είναι να πουλήσουμε οτιδήποτε δεν έχει ο ασθενής/πελάτης μας ανάγκη. Είτε αυτό είναι υπηρεσία κατ οίκον νοσηλείας είτε κάποιο προϊόν.
Η αφετηρία μας σαν επιχείρηση είναι μια ολιστική προσέγγιση του προβλήματος υγείας. Του ασθενή/πελάτη μέσα από τις γνώσεις μας στην νοσηλευτική με την βοήθεια των μεγαλύτερων κατασκευαστών Προϊόντων του κλάδου της Ιατρικής και της Αποκατάστασης. Η καινοτομία και η συνεχής παρακολούθηση νέων τεχνολογιών σε παγκόσμιο επίπεδο, η εμπειρία και η γνώση μας, μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Οι αρχές και οι αξίες μας είναι αυτές οι οποίες μας καθοδηγούν».

Πώς επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε στην πόλη των Σερρών;
«Η πόλη των Σερρών είναι η γενέθλια πόλη μας. Είναι μια πόλη με απεριόριστες προοπτικές. Μια ολοκληρωμένη παρουσία κάποιας εταιρείας που να καλύπτει το κομμάτι της κατ οίκον νοσηλείας σε συνδυασμό με προϊοντική υποστήριξη μέσω φυσικού καταστήματος ήταν κάτι το οποίο έλειπε και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να δραστηριοποιηθούμε στον τόπο μας που για εμάς είναι ότι καλύτερο».

Πως βλέπετε τη γενικότερη κατάσταση στην πόλη και στον Νομό;
«Δυστυχώς είναι μια πόλη της οποίας οι δυνατότητες δεν έχουν αξιοποιηθεί ούτε στο ελάχιστο των δυνατοτήτων της. Η πολιτική απαξίωση δεκαετιών, η διασπάθιση ευρωπαϊκών κονδυλίων και η έλλειψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών πέρα από το χώρο της εστίασης, μας έχουν καθηλώσει στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης, πανελλαδικά. Στο χέρι μας είναι, με νέες πρωτοβουλίες χωρίς απαραίτητα υψηλό κόστος επενδύσεων, να ανατρέψουμε αυτή την αρνητική πρωτιά».

Ποίοι είναι οι επιχειρηματικοί σας στόχοι;
«Το δεύτερο στάδιο ανάπτυξης του φυσικού μας καταστήματος είναι η δημιουργία ενός χώρου εντός του καταστήματός μας επί της Μεραρχίας 56 που θα προσανατολίζεται στην βρεφική ανάπτυξη με εξειδίκευση στον φυσικό θηλασμό.
Από το δεύτερο εξάμηνο του 2019 στον πρώτο όροφο του καταστήματος μας όλοι οι μελλοντικοί και νέοι γονείς θα μπορούν να βρίσκουν προϊόντα που ανταποκρίνονται στην ανάγκες της περιόδου της εγκυμοσύνης και των πρώτων σταδίων ανάπτυξης ενός νεογνού.
Σεμινάρια από πιστοποιημένες συμβούλους θηλασμού θα λαμβάνουν επίσης χώρα για την εδραίωση και ενίσχυση του θηλασμού στις νέες μητέρες.
Ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα nstauros.gr για να προσφέρουμε τα προϊόντα πανελλαδικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητά μας».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.