“Ναυάγησε” η συνάντηση – σήμερα αποφασίζουν οι Σερραίοι αγρότες

"Ναυάγησε"
- Διαφήμιση -

Άδοξο τέλος είχε η συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών με τους εκπροσώπους των συναρμόδιων υπουργείων. Συγκεκριμένα στην συζήτησε από την οποία αποχώρησαν τελικά οι αγρότες συμμετείχαν οι: Σταύρο Αραχωβίτης – Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου – Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τάσο Πετρόπουλο – Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Σωκράτη Φάμελλο – Αναπληρωτή Υπουργό Ενέργειας.

Τους Σερραίους αγρότες από το μπλόκο του Λευκώνα εκπροσώπησαν στην συζήτηση, ο Πρόεδρος του Αδέσμευτου αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σερρών, Γιάννης Τουρτούρας και ο Πρόεδρος του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Βισαλτίας, Στέργιος Λίτος.
Μετά την συνάντηση με ανακοίνωσή τους οι Αδέσμευτοι αγροτικοί Σύλλογοι του Νομού Σερρών, κάλεσαν τους συναδέλφους τους αγρότες στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι στο μπλόκο του Λευκώνα για να τους ενημερώσουν για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Αθήνα και να αποφασίσουν για την από εδώ και πέρα στάση τους.

- Διαφήμιση -

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ:
“Με την αμετροέπεια, το θράσος και τον κυνισμό που διακρίνει γενικότερα το σύνολο της Κυβέρνησης, βρεθήκαμε σήμερα αντιμέτωποι, κατά τη διάρκεια της συνάντησης- παρωδίας με τους Υπουργούς.
Ήμασταν βέβαιοι πως οι προθέσεις των Υπουργών για τη συνάντηση δεν ήταν οι… αγνότερες και πως απλά αναζητούσαν ένα «άλλοθι», ωστόσο θεωρήσαμε πως έπρεπε να παραβρεθούμε.
Τους μονολόγους και τις «δεσμεύσεις» και τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς Υπουργών, ομολογουμένως θα τους… ζήλευε ακόμη και ο Μολιέρος για τις κωμωδίες του.
Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε εκείνη την αίθουσα όπου διαδραματίζονταν η μεγαλύτερη κωμωδία και είχαμε χρέος να αποχωρήσουμε.
Ένα είναι σίγουρο. Η Κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να βυσσοδομεί εις βάρος των αγροτών και των κτηνοτρόφων.
Καλούμε αύριο, στις 2 το μεσημέρι, τους συναδέλφους μας αγρότες, στο μπλόκο του Λευκώνα, προκειμένου να τους ενημερώσουμε και να λάβουμε από κοινού τις αποφάσεις μας”.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.