Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης επιχειρηματικών προγραμμάτων – Βίντεο

866
εκδήλωση
- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση ενημέρωσης προγραμμάτων επιχειρηματικότητας που διοργάνωσε η ΟΕΒΕΣ Ν.Σερρών και ο Εμπορικός Σύλλογος Ν.Σερρών, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, την Εταιρεία Οικονομικών Συμβούλων Βέρρος Κωνσταντίνος και την υποστήριξη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Το παρών στην κατάμεστη αίθουσα του Philippos Xenia, έδωσαν επιχειρηματίες που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα δύο προγράμματα:
«Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση»
«Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων»

- Διαφήμιση -

Αμέσως μετά την παρουσίαση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στο επιστημονικό πάνελ της εκδήλωσης και πιο συγκεκριμένα, στις Οικονομολόγους και μέλη του ΟΕΕ, συνεργάτιδες της Εταιρείας Οικονομικών Συμβούλων Βέρρος Κωνσταντίνος, Άννα Χριστοφορίδου και Λιζέτα Μιχαλάκη, την Συνεργάτιδα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Τράπεζας Πειραιώς Μαλλιάρη Μαριάνθη και τον Αρχιτέκτονα Κωνσταντίνο Μερτζιάνη.

Η Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση» στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης –κοινωνικής μέριμνας προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους, όπως τόνισε η κα Χριστοφορίδου αναλύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του προγράμματος.

Η Δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού τους και στην πιστοποίηση των προϊόντων τους, όπως ανέφερε η κα Μιχαλάκη στην αναλυτική της παρουσίαση.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Σερρών Κυριακή Μηλίγκα, ο Πρόεδρος του ΟΕΕ – 2ΠΤ Αν.Μακεδονίας Θεολόγης Βενέτης και ο Οικονομολόγος μέλος του ΟΕΕ Βέρρος Κωνσταντίνος.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.