106η Επέτειος της Μάχης στα «Πλατανούδια» Τερπνής

187
106η
- Διαφήμιση -

Ξεκίνησαν σήμερα οι εκδηλώσεις που προγραμμάτισε ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης για την 106η επέτειο της μάχης στο Πλατανούδια Τερπνής.
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Τούμπας μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε το μνημόσυνο υπέρ των ηρωικώς πεσόντων.

Για τη μάχη στα Πλατανούδια ενημέρωσε το εκκλησίασμα ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Νούλης τονίζοντας τη σημασία της νικηφόρου μάχης για τα ελληνικά στρατεύματα.
Βέβαια βγήκε και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία στα σκαλιά της εκκλησίας.

- Διαφήμιση -

Συνέχεια στην αίθουσα του Συλλόγου όπου προσφέρθηκε καφές με τα απαραίτητα κεράσματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες του Συλλόγου που για μία ακόμη φορά πρόσφεραν υπέροχες πίτες και κεράσματα.

Για τη μάχη στα Πλατανούδια ενημέρωσε τους παρισταμένους ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Θ. Τσίκαλας , με ανάγνωση σχετικών αποσπασμάτων από παλαιότερη ομιλία του αείμνηστου επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου Αθανασίου Ράπτη και προβάλλοντας υπέροχο video σχετικό με τη μάχη στα Πλατανούδια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γαζωραίων Θεσ/νίκης κ. Παναγιώτης Δάγκαλης και πλήθος Τερπνιωτών.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ καθ΄ όλη τη εβδομάδα 10 – 17 Φεβρουαρίου και ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με το μουσικό σχήμα «Επιμένουμε παραδοσιακά» την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Κλεάνθους 52)

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.