Κοπή πίτας και μήνυμα αγάπης από την ΑΕΣ

263
ΑΕΣ
- Διαφήμιση -

Την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας πραγματοποίησαν Διοίκηση, Τεχνική ηγεσία και αθλητές της ΑΕΣ, ανταλλάσσοντας ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και θέτοντας παράλληλα τους στόχους της νέας χρονιάς.

Εν τω μεταξύ ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Διευθύντρια του παραρτήματος ΑΑΑμεΑ Σερρών Μωυσιάδου Ελισάβετ, θέλοντας να ευχαριστήσει την οικογένεια της ΑΕΣ για την όμορφη και ζεστή πρωτοβουλία που υλοποίησε παραμονές Χριστουγέννων.

- Διαφήμιση -

Ευχαριστήρια επιστολή Δ/ντριας Παραρτήματος ΑΑΑμεΑ Σερρών
Η Διευθύντρια, τα παιδιά και το προσωπικό του παραρτήματος ΑΑΑμεΑ Σερρών θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να εκφράσουν τη βαθιά ευγνωμοσύνη τους στον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και τα παιδιά της ομάδας καλαθοσφαίρισης ΑΕ Σέρρες, που παρέθεσαν γεύμα, γεύμα αγάπης και προσφοράς στα παιδιά μας και αθλητικά είδη, την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018.
Ο αθλητισμός, η κίνηση, το παιχνίδι και η ομαδικότητα, αποτελούν εργαλεία υποστήριξης βοήθειας και αυτονομίας, για κάθε πρόσωπο το οποίο φέρει διαφορετικότητα. Η παρουσία σας στον φορέα μας την παραμονή των Χριστουγέννων, υπήρξε για τα παιδιά μας μία ευεργετική παρέμβαση.
Αλήθεια πόσο ξεχωριστό είναι να μοιράζεσαι το ίδιο γήπεδο μπάσκετ αλλά και το ίδιο χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τον αγαπημένο σου αθλητή. Η συνύπαρξη των δικών σας «Αγωνιστών των γηπέδων» και των δικών μας «Αγωνιστών της ζωής» υπήρξε συγκινητική.
Καλές νίκες!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.