Απέκλεισαν τη ΔΟΥ Σερρών οι αγρότες – video

542
Απέκλεισαν
- Διαφήμιση -

Στον αποκλεισμό της ΔΟΥ Σερρών προχώρησαν σήμερα το πρωί οι αγρότες από το μπλόκο του Λευκώνα. Αφού διέσχισαν τις οδούς Βενιζέλου, Ερμού και Μεραρχίας συνοδεία της αστυνομίας, απέκλεισαν με τα τρακτέρ τους την είσοδο του κτιρίου της εφορίας στις Σέρρες.

Αντιπροσωπία αγροτών συναντήθηκε με τον Διευθυντή της ΔΟΥ, Αθανάσιο Αγγελέρη, στον οποίο και εξέφρασε την πρόθεση των αγροτών να σταματήσει η λειτουργία της υπηρεσίας και να μην επιτραπεί η είσοδος σε άλλους φορολογούμενους. Ο κύριος Αγγελέρης όπως δήλωσε κατανοεί τα αιτήματα των αγροτών καθώς όπως είπε ο Νομός Σερρών Σερρών είναι ένας αγροτικός Νομός και όλοι στα σπίτια μας έχουμε και έναν αγρότη.

- Διαφήμιση -

Οι αγρότες ζήτησαν για ακόμη μια φορά ουσιαστικό διάλογο με όλα τα συναρμόδια υπουργεία και λύσεις στα θέματα αγροτικής πολιτικής, όπως το ασφαλιστικό, το αγροτικό πετρέλαιο, και το φορολογικό.

Παράλληλα διεμήνυσαν ότι αν χρειαστεί θα φτάσουν και μέχρι τον Προμαχώνα, αποκλείοντας τα σύνορα της χώρας με την Βουλγαρία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.