Αίτηση για συμμετοχή στον διαγωνισμό κοσμήματος «Βυζαντινή Θεσσαλονίκη»

122
Θεσσαλονίκη
- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Βυζαντινή Θεσσαλονίκη», την οποία έχουν αναλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, με απώτερο στόχο την ανάδειξη και αξιοποίηση του ιστορικού χαρακτήρα της πόλης της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται Διεθνής Διαγωνισμός Κοσμήματος εμπνευσμένου από το Βυζάντιο.

Ο διαγωνισμός, με τίτλο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΣΑΓΗΝΗ», άνοιξε επίσημα στις 28 Νοεμβρίου 2018 και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Μαΐου 2019. Η αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει παραταθεί έως την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και μπορεί να υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή ιστοσελίδα http://www.byzantinethessaloniki.com/, όπου μπορείτε να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες για τις δράσεις της πρωτοβουλίας «Βυζαντινή Θεσσαλονίκη».

- Διαφήμιση -

Όσοι είναι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση συμμετοχής σε αυτήν την πολιτιστική εκδήλωση, που προσφέρει ευκαιρίες ανάδειξης των τοπικών προϊόντων, αναδεικνύοντας παράλληλα τον ρόλο του εμπορίου σε συνδυασμό με την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.