Συμμαχία Σερραίων: Μαζική προσέλευση στην παρουσίαση υποψηφίων -Βίντεο

688
Σερραίων
- Διαφήμιση -

Πλήθος Σερραίων κατέκλεισε όχι μόνο την αίθουσα αλλά και όλους τους χώρους του ξενοδοχείου στο οποίο ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης παρουσίασε τους 50 πρώτους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Σερραίων» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ιδιαίτερα συγκινημένος για τη μεγάλη συμμετοχή και τη στήριξη του κόσμου ο κ. Χρυσάφης ανέφερε:
«Τη σιγουριά της νίκης την εκπέμπετε όλοι εσείς, μέσα από το πάθος και τη θέλησή σας. Σήμερα θα πρέπει να δηλώσουμε, πως είμαστε όλοι μαζί, στην προσπάθεια αλλαγής της εικόνας του Δήμου μας. Το χθες είναι αυτό που έχει διχάσει την κοινωνία μας, το χθες είναι αυτό που κοιτάει μόνο πίσω, που κάνει μόνο κριτική, που απλώς περιγράφει τα προβλήματα. Το χθες είναι αυτό που πρέπει να παραμείνει χθες. Γιατί τα όνειρα υλοποιούνται σε ένα φωτεινό αύριο και όχι σε ένα γκρίζο χθες.»

- Διαφήμιση -

Αναφέρθηκε σε συνεργασίες του Δήμου με την επιχειρηματική, εκπαιδευτική και πολιτιστική κοινότητα του τόπου ως απαραίτητο συστατικό για να ανατραπεί η δυσχερής θέση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Σερρών.

Από την ομιλία του δεν παρέλειψε τους αγρότες επισημαίνοντας:
«Δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα για τα μεγάλα προβλήματα των αγροτών, αυτών των ηρώων της Σερραϊκής γης που προσφέρουν τόσα πολλά και τους προσφέρονται τόσα λίγα.»

Αναγνωρίζοντας το έργο των προηγούμενων δημοτικών αρχών σημείωσε:
«Τα τελευταία χρόνια, δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν συνειδητές προσπάθειες για να απαντηθούν πολλές ανάγκες των πολιτών. Μακριά από εμάς η ισοπέδωση και ο μηδενισμός, μακριά από εμάς η καταστροφολογία και η στείρα κριτική. Πολλά από τα όμορφα πράγματα που έγιναν θα συνεχιστούν, θα εμπλουτιστούν και θα συμπληρωθούν.»

Στο τέλος παρουσίασε αναλυτικά τους 50 πρώτους υποψήφιους της «Συμμαχίας Σερραίων» για τις δημοτικές εκλογές του 2019.
Όλα τα ονόματα αναλυτικά:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.