Η Σερραία Ματίνα Σωτηρίου στην κορυφή του μπάντμιντον

μπάντμιντον
- Διαφήμιση -

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την Σερραία πρωταθλήτρια στο μπάντμιντον, Ματίνα Σωτηρίου, η οποία κατέκτησε άλλες 2 πανελλήνιες Νίκες στο απλό και στο διπλό (με ζευγάρι την Λαμπριανίδου Θεοδώρα από την Θεσσαλονίκη), στο Πανελλήνιο ΟΠΕΝ Ανδρών–Γυναικών στη Θεσσαλονική.

Εξαιρετικά πήγε και ο Κιοσσές Ραφαήλ που έφτασε στους 8 καλύτερους της χώρας ( σε 64αρι σχήμα) και στο διπλό μικτό επίσης στους 8 ( σε 32αρι σχήμα) με ζευγάρι την συναθλήτριά του από τον ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ Σωτηρίου Ματίνα.

- Διαφήμιση -

Με τις νίκες αυτές εδραίωσε βαθμολογικά την θέση της ως Νο 1 στην χώρα η Σωτηρίου Ματίνα ενώ ο Κιοσσές Ραφαήλ βελτιώθηκε με την είσοδο στην 8αδα κατά 3 θέσεις στο απλό δηλαδή από την 8η έφτασε στην 5η .

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα τα προκριματικά των πανελληνίων που θα ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο αλλά και η συμμετοχή των 2 αθλητών του “ΠΛΑΤΩΝ” στο διεθνές Junior του Μιλάνου στις 22-24/2 .

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.