Πρόγραμμα Interreg V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία» – Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

198
τουριστικών Interreg επιχειρήσεων τροποποίηση Πρόσκληση ΕΣΠΑ
- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία» έχει εκδοθεί πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την αύξηση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας και την τόνωση της απασχόλησης. Η υποβολή αιτήσεων για ξεκινάει στις 15 Φεβρουαρίου 2019 μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) www.ependyseis.gr/mis. Όλα τα σχετικά αρχεία του προγράμματος είναι στην αγγλική γλώσσα και έχουν αναρτηθεί στη διαδικτυακή σελίδα του και στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Για την ενημέρωση των δυνητικών δικαιούχων η Διαχειριστική Αρχή των Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας, η Βουλγαρική Εθνική Αρχή και η Κοινή Γραμματεία του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία» 2014-2020, διοργανώνουν ημερίδες ενημέρωσης. Οι ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής των ημερίδων είναι οι ακόλουθες:

- Διαφήμιση -
  • Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη (Ελλάδα)
  • Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, στο Blagoevgrad (Βουλγαρία)
  • Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, στην Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
  • Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, στο Haskovo (Βουλγαρία)

Σε όλες τις ημερίδες θα παρέχεται διερμηνεία στην ελληνική, την αγγλική και τη βουλγαρική γλώσσα, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης, μέσω των Β2Β συναντήσεων που θα διοργανωθούν…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.