“Ο κ. Γάτσιος προφανώς έκανε την πολιτική επιλογή του”

381
Σέρρες - Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Αραμπατζής serrespost.gr ΔΠΣ - LED:
- Διαφήμιση -

Επιστολή με αφορμή την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου πλέον και πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΣ Γιάννη Γάτσιου, απέστειλε στα ΜΜΕ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερραίων Θεόδωρος Αραμπατζής.

Επιστολή Θ.Αραμπατζή
Από την παραίτησή του φαίνεται ότι ακολουθεί το προσωπικό του «συμφέρον», από το «συμφέρον» της μεγαλύτερης επιχείρησης του Δήμου μας, σε μέρες και ώρες που ήταν άκρως απαραίτητη η παρουσία του, μιας και καθημερινά «τρέχουν» προγράμματα που είναι δεδομένο πως με την παραπάνω κίνηση του κ. Γάτσιου, θα «καθυστερήσει» το έργο της σημερινής Δημοτικής αρχής.

- Διαφήμιση -

Μιας δημοτικής αρχής που τον τίμησε, αλλά δυστυχώς και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, έγινε «μέγγενη» στα χέρια του, αλλά και στην ίδια την ΔΕΥΑΣ.

Τουλάχιστον όμως αυτός είχε την ευθιξία της παραίτησης, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που προτίμησαν να εκτίθενται δημόσια, με μόνο στόχο την καρέκλα και το προσωπικό τους συμφέρον.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί το έργο του, που είναι το έργο της σημερινής Δημοτικής αρχής και της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων.

Μιας δημοτικής κίνησης η οποία στηρίζεται σε πρωτοβουλία πολιτών και όχι σε κομματικές επιλογές.

Κομματικές επιλογές που από ότι φαίνεται, αποφάσισε να ακολουθήσει ως καλός «στρατιώτης» ο κ. Γάτσιος, που για τέσσερα χρόνια «παραμύθιαζε» τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Πρωτοβουλίας , πως στόχος του ήταν μια ανεξάρτητη και ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.