Τι να κάνεις σε λιγότερο από 10 λεπτά για να ζήσεις μέχρι τα βαθιά γεράματα

Μυστικά
- Διαφήμιση -

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι η μακροζωία είναι καθαρά θέμα γονιδίων. Υπάρχουν, όμως, και έρευνες που δείχνουν ότι η διατροφή και ο τρόπος ζωής επηρεάζει εξίσου σημαντικά την μακροζωία μας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρουν την ελάττωση του καπνίσματος, την αποφυγή του αλκοόλ και την διατήρηση σωστού σωματικού βάρους. Πάντα ψάχνουμε τρόπους να παραμένουμε νέοι και υγιείς, αλλά και να αποκτήσουμε μια μακριά και καλή ποιοτικά ζωή.

- Διαφήμιση -

Για όλους εμάς που βρισκόμαστε ακόμα στα 20, στα 30 και στα 40 μας, καλό είναι να σκεφτούμε κάποια πράγματα τώρα, αν θέλουμε να ζήσουμε περισσότερο. Αναζητούμε λοιπόν συμβουλές μακροζωίας. Συνήθειες δηλαδή που εάν τις υιοθετήσουμε θα μας χαρίσουν επιπλέον χρόνια ζωής.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το πετύχουμε αυτό και τα καλά νέα είναι ότι δεν διαρκούν περισσότερο από 10 λεπτά. Σύμφωνα με μελέτες τα μυστικά της μακροζωίας κρύβονται μεταξύ άλλων στον καφέ, το νερό, τη γυμναστική, την γιόγκα, στα καυτερά φαγητά και στο σωστό πλύσιμο των χεριών.

Αυτά είναι μερικά μυστικά τα οποία μπορεί να σε βοηθήσουν να ζήσεις μέχρι τα βαθιά γεράματα και διαρκούν 10 λεπτά:

1. Να πίνεις αρκετό νερό (8-10 ποτήρια την ημέρα).
2. Nα πίνεις ένα φλιτζάνι τσάι την ημέρα.
3. Να τρως καυτερά φαγητά.
4. Να βγαίνεις από το σπίτι σου κάθε ημέρα και ειδικά αν έχει λιακάδα.

5. Να πίνεις μια κούπα καφέ την ημέρα.
6. Να περπατάς.
7. Να μιλάς με τους φίλους σου και την οικογένειά σου.
8. Να πλένεις σωστά τα χέρια σου.
9. Να κάνεις γιόγκα.
10. Να σηκώνεις βάρη.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.