Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Σερρών

293
Ένωσης Στρατιωτικών
- Διαφήμιση -

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ως το επαγγελματικό Σωματείο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εν ενεργεία στρατιωτικών του Ν. Σερρών επιθυμεί να εκφράσει δημόσια την ευαρέσκεια της για όλους τους φορείς συνομιλιών της που έλαβαν χώρα κατά το έτος 2018 και στις οποίες υπείχαν εν συνόλω ποιοτικά χαρακτηριστικά απόκρισης.

Εν προκειμένω ευχαριστεί το σύνολο των Βουλευτών του Νομού Σερρών (κα Σταμπουλή Α., κα Κόλλια-Τσαρουχά Μ., κα Αραμπατζή Φ., κ. Καραμανλή Κ., κ. Τζελέπη Μ. και κ. Μεγαλομύστακα Α.) οι οποίοι ως εκφραστές του Έθνους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης με αποτέλεσμα να τελεστούν εποικοδομητικές και φιλόξενες συνάμα συναντήσεις με υποσχέσεις μελλοντικής συνεργασίας, όπως άλλωστε ευστόχως αποτυπώνεται η θετική κατάληξη στις εθιμοτυπικού χαρακτήρα αναμνηστικές φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση το Σωματείο ευχαριστεί τον κ. Τζελέπη για την ερώτηση του επιδόματος παραμεθορίου που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων καθώς και τον κ. Μεγαλομύστακα για την αναφορά του περί της υγειονομικής περίθαλψης των στρατιωτικών.

- Διαφήμιση -

Επίσης, η Ένωση ευχαριστεί ιδιαίτερα το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο για την έμπρακτη διάθεση προσφοράς του καθώς και τους Ανώτερους Διοικητές Φρουράς της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για την άμεση επίλυση αναδεικνυόμενων θεμάτων που προέκυψαν.

Επιπρόσθετα, οι επισκέψεις με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως του Δημάρχου Σερρών κ. Αγγελίδη Π. και Σιντικής κ. Δομουχτσίδη Φ. πραγματώθηκαν σε ανάλογο θετικό και δημιουργικό κλίμα συνεργασίας χωρίς βέβαια να λησμονείται ο παραγωγικός διάλογος της συνεύρεσης του Σωματείου με τους κ.κ. Διευθυντές Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, κ. Παπασταμόπουλο Ξενοφών και κ. Κωνσταντίνο Τενεκετζή.

Περαιτέρω η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ. ευχαριστεί το σύνολο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, τόσο του Ν. Σερρών όσο και των μέσων διευρυμένης αλλά και εξατομικευμένης απήχησης που φιλοξένησαν στις σελίδες τους τις δράσεις αλλά και τα έλλογα αιτήματα εργασιακού και επαγγελματικού περιεχομένου με κύριο γνώμονα τη θεραπεία παθογενειών του εργασιακού βίου των εν ενεργεία στρατιωτικών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.