Επιστολή του Γεν. Γραμματέα Μεταναστευτικής στον Δήμαρχο Σερρών

107
Μεταναστευτικής
- Διαφήμιση -

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Σερραίων, ο Γεν.Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Κλάπας, ενημερώνει τον κ. Αγγελίδη για την εξέλιξη στο θέμα της φιλοξενίας προσφύγων σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών.

Κύριε Δήμαρχε,

- Διαφήμιση -

Σχετικά με την χρησιμοποίηση του ξενοδοχείου Park στην πόλη σας, για την φιλοξενία Προσφύγων, θέλουμε να σας ενημερώσουμε τα εξής: Στο πρόγραμμα των 6.000 θέσεων για τη φιλοξενία Προσφύγων, για την περίοδο του χειμώνα, που υλοποιείται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, το εν λόγω ξενοδοχείο κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στην πρόσκληση που δημοσιεύτηκε. Το ξενοδοχείο ήταν από εκείνα που προτάθηκαν από το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ωστόσο το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής λαμβάνοντας υπόψη, αφενός ότι λειτουργεί η Ανοικτή Δομή Φιλοξενίας και αφετέρου ότι έχει μισθωθεί για το σκοπό αυτό και λειτουργεί ήδη ένα ξενοδοχείο, απέρριψε την πρόταση.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνδρομή σας στην προσπάθεια που γίνεται με την φιλοξενία των Προσφύγων στην Πόλη των Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.