“Η κυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο στον τομέα της ζάχαρης”

283
Τζελέπης
- Διαφήμιση -

Ο Υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης, Βουλευτής Ν. Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Μιχάλης Τζελέπης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Μια ημέρα μετά την παρουσίαση από τον Πρωθυπουργό των πετυχημένων αποκρατικοποιήσεων και πριν στεγνώσει το μελάνι του τυπογραφείου για τον προϋπολογισμό του 2019, η κυβέρνηση συνεχίζει το αποτυχημένο έργο της στον στρατηγικό τομέα της ζάχαρης. Στην προσπάθειά της να κρύψει την αποτυχημένη πολιτική της και τα κούφια λόγια της για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, που θα οδηγήσουν στο κλείσιμο της, στερώντας εισόδημα από τους παραγωγούς ζαχαροτεύτλων και την εθνική οικονομία από ένα στρατηγικό προϊόν ανακοινώνει την μετάταξη των υπαλλήλων της βιομηχανίας στο κράτος.

Ωστόσο, δεν ανακοινώνει τίποτα για τους αγρότες και τι θα γίνει με τις περιοχές όπως οι Σέρρες, Πέλλα, Έβρος κλπ. που θα πληγούν από την απώλεια μια μεγάλης βιομηχανικής μονάδας αλλά και πολλών θέσεων εργασίας. Σίγουρα οι εργαζόμενοι της Βιομηχανίας δεν φταίνε σε τίποτα και πρέπει να προστατευθούν. Ωστόσο, η αγροτική ανάπτυξη έχει ενταφιαστεί από την αδιέξοδη πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Απαιτείται σχέδιο και βούληση για επενδυτικές πρωτοβουλίες που θα δημιουργούν θέσεις εργασίας και θα ενισχύουν την τοπική παραγωγή.

- Διαφήμιση -

Ότι ξεκίνησε η Κυβέρνηση της ΝΔ το 2006 με την διάλυση και το κλείσιμο δύο εργοστασίων καθιστώντας την ΕΒΖ προβληματική παραγωγικά και οικονομικά, το αποτελειώνει σήμερα η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τους παιδαριώδεις χειρισμούς της και πειραματισμούς της «πρώτη φορά Αριστερά» οδηγώντας στο σημερινό αδιέξοδο και το επικείμενο κλείσιμο της ΕΒΖ. Δεν θα υπήρχε ανάγκη για προστασία των εργαζομένων αν η Κυβέρνηση είχε στηρίξει αναπτυξιακά την λειτουργία της ΕΒΖ για να συνεχίσουν και οι αγρότες να καλλιεργούν ζαχαρότευτλα. Τα ψέματα τελείωσαν οι μάσκες έπεσαν και οι εκλογές που έρχονται θα αποδώσουν και στους δύο υπαίτιους της καταστροφής της ΕΒΖ τις ευθύνες.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.