Έρευνα: Προς τις νέες τεχνολογίες στρέφονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ΟΑΕΔ ωράρια φορολόγηση ατομικές επιχειρήσεις πελάτη νέες προσωπική τεχνολογίες Ευελιξία
- Διαφήμιση -

Ισχυροποίηση της ροπής προς τις νέες τεχνολογίες και την ψηφιοποίηση καταγράφει η έρευνα «Προκλήσεις και Ευκαιρίες των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα», η οποία διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Douleutaras.gr, με την συμμετοχή πάνω από 200 εκπροσώπων επαγγελματιών.

Στόχος της έρευνας είναι να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Επιπλέον επιχειρεί να αποτυπώσει το επίπεδο χρήσης των ψηφιακών τεχνολογιών στην καθημερινή λειτουργία αυτών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την προθυμία τους να εξελιχθούν τεχνολογικά και να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που η τεχνολογία μπορεί να τους προσφέρει.

- Διαφήμιση -

Τέλος, συγκρίνοντας τα δεδομένα με την προηγούμενη έρευνα, να προσδιορίσει τυχόν μεταβολές και αλλαγές που έλαβαν χώρα στο χρονικό διάστημα των τελευταίων δύο ετών.

Βάσει των ευρημάτων της μελέτης, οι Έλληνες επαγγελματίες έχουν αντιληφθεί σε σημαντικό βαθμό την αξία των ψηφιακών τεχνολογιών και δείχνουν να αλλάζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σε ατομικό επίπεδο όλο και περισσότεροι επαγγελματίες δείχνουν να εξοικειώνονται με την χρήση των νέων τεχνολογιών…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.